Reactiesnelheid (indien van toepassing)

G.Otten

Groot assortiment, snel geleverd tegen een goede prijs!

Groot assortiment

P. Verschuur

Duidelijke info., prima levering

Prima informatie over wat je krijgt

Tielemans

Goede levering

Keuze producten

particulier

goed product en nette levering

David

Tevreden over Rubbermagazijn; ze hebben mij geholpen door samples op te sturen en door goede uitleg te geven over de mogelijkheden én voors & tegens van het product.

Snelle levering, duidelijke informatie verstrekking.

Erik

Eerder wel goede ervaringen nu ronduit slecht. De bestelling was later dan gepland. Kan gebeuren. Toen ik echter belde om dan de bestelling op te halen, werd mij verteld dat, ondanks dat het nog... Eerder wel goede ervaringen nu ronduit slecht. De bestelling was later dan gepland. Kan gebeuren. Toen ik echter belde om dan de bestelling op te halen, werd mij verteld dat, ondanks dat het nog niet voor verzending klaarstond, Rubbermagazijn dit alleen voor bedrijven toestaat. Zelfs de bestelling dan overboeken op mijn bedrijf wilde men niet. Dat het mij 500 euro kostte omdat werklui nu moesten wachten totdat PostNL eindelijk had bezorgd deed er niet toe. Dat op mijn factuur stond “direct afhalen mogelijk” ook niet.

Kortom, een bestelling bij Rubbermagazijn kostte mij 500 euro vanwege onwil van hun kant.

Assortiment

Lekkerzitten.nl

Vlotte, snelle beantwoording van vragen

Degelijke artikelen en snelle levering

meubelmakerij Santiago

(Bewerkt)

Er was per ongeluk maar één rol celrubber verstuurd ipv de 3 rollen die ik besteld had. Na één mailtje hebben ze alles snel opgelost en nog 2 rollen nagestuurd.

Nette service.

JOS+

Top service!

snelheid van de levering

Scratsch detailing

Snel en correct

gratis testsample heeft voor de bestelling gezorgd