Reactiesnelheid (indien van toepassing)

joor

Zeer snelle levering, ook de aflevering via transmissie was zeer netjes en correct. Hij zette hem zelfs voor mij binnen in de hal.

goede info gekregen over de tegels die wij wilde hebben.

Reactie Rubbermagazijn:

We zullen het aan desbetreffende chauffeur doorgeven, altijd leuk om te horen!
Dank voor uw positief bericht en graag tot volgende keer!

Van Deuren Filip

Vlotte bestelling en goed en op tijd afgehandeld.

Goed verpakt geleverd
Mails ook goed door gekomen

Willem Out- Woonbootonderhoud.nl

Goed en eerlijk

precies wat ik verwachten , top kwaliteit .

Bellemakers

Product zoals verwacht. Snelle levering.

Uitgebreide website

Henk

Nu, enerzijds prima, strak, efficiënt op de website, goed productaanbod ook, MAAR anderzijds, de levering was verre van optimaal: ik had ruim voor 17u op donderdag besteld maar de levering vond niet... Nu, enerzijds prima, strak, efficiënt op de website, goed productaanbod ook, MAAR anderzijds, de levering was verre van optimaal: ik had ruim voor 17u op donderdag besteld maar de levering vond niet plaats op de dag (vrijdag) erna, dat werd pas maandag en dat niet alleen, ik kreeg maar 1 vd 2 colli (2x zelfde product) bezorgd, de andere colli heb ik nu dinsdagavond nog steeds niet binnen

goede website, goed productaanbod

Beste Henk,
Beste Henk,
Bedankt voor uw feedback wij zijn hier direct mee aan de slag gegaan. Zoals reeds besproken was er sprake van een administratieve fout. U zending bestond uit 1 colli en deze is gelukkig afgelopen maandag in goede staat bij u bezorgd.
Onze excuses voor de dag vertraging van de levering. Wij sturen alle orders dezelfde dag de deur uit maar zijn afhankelijk van derde partijen voor de levering.
Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn, voor nu wens ik u een heel fijn weekend!
Team Rubbermagazijn

Zeer goed

Duidelijk en snel

Dirk Walckiers

(Bewerkt)

Snelle en correcte levering, maar de koffermat was niet perfect op maat jammer vond ik dat.

Goede en vriendelijke levering. De koffermat voor mijn bestelwagen was niet correct qua afmetingen, gemeld en er werden me voorstellen gedaan om het probleem op te lossen en daadwerkelijk ook... Goede en vriendelijke levering. De koffermat voor mijn bestelwagen was niet correct qua afmetingen, gemeld en er werden me voorstellen gedaan om het probleem op te lossen en daadwerkelijk ook gedaan. Prima werk

Rozenboom

Vanlangendonck Frank

Goede service,geen probleem met vragen naar een staal vlotte verzending naar Belgie

Snel en correct

Reactie Rubbermagazijn:

Dank Frank! We staan altijd klaar voor onze Belgische klanten en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!