Reactiesnelheid (indien van toepassing)

particulier die op zoek was naar een leuningprofiel

Zeer positieve ervaring met rubbermagazijn .
Eenvoudige bestelling en zeer snelle levering ,zelf in coronatijd.

snelle levering

Otto

Snelle en zeer correcte levering

Prettige en overzichtelijke website. Ruim assortiment en daarbinnen ook nog veel variatie. Uitstekende kwaliteit. Snelle levering (ondanks Corona). Product goed verpakt en voorzien van (niet... Prettige en overzichtelijke website. Ruim assortiment en daarbinnen ook nog veel variatie. Uitstekende kwaliteit. Snelle levering (ondanks Corona). Product goed verpakt en voorzien van (niet noodzakelijk maar altijd handig) notitieblokje.

mike's tolcarcleaning

Prima snel geleverd

overzichtelijk en snel geleverd

van den acker Marc

Geen enkele service bij door hun verkeerde goederen

telefoniste raad u de concurentie aan

Reactie Rubbermagazijn:

Geachte heer van den Acker,
Bedankt voor uw feedback, wij zijn hier direct mee aan de slag gegaan en hebben de door u gemaakte kosten direct teruggestort.
De retourmelding van het verkeerde...
Geachte heer van den Acker,
De retourmelding van het verkeerde product is bij ons opgepakt als een retour en als zodanig afgerond. Ik heb begrepen dat dit niet de bedoeling was maar dat u het juiste product nog opgestuurd wilde hebben ipv het aankoopbedrag terug.
Excuses voor de miscommunicatie! Het bedrag dat u heeft uitgegeven aan het retour sturen hebben wij ivm onze fout ook direct teruggestort op uw rekening.
Hopelijk kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn. We zien u graag nog eens bij ons terug.
Team Rubbermagazijn

De Strooper Tim

Aankoop rubbertegels

Duidelijk, goede beschrijving

Ad van Kollenburg

R.Rietman

Bestelling van trapneuzen en bijbehorende kit

Vakkundig reageren op mails / telefoons

Remco

Fantastisch snel geleverd scherpe prijs ik zal jullie bij mijn vrienden aanbevelen

Snel helder

Leen

Professioneel, snelle levering!

droogmat gekocht op rol, prima kwaliteit en in vergelijking met andere leveranciers, heel goedkoop

Seveke