Reactiesnelheid (indien van toepassing)

R visch

Top

snelle levering

Maes-Vandenbranden

Alles dik ok!

Duidelijk en veel keuze

naeyaert

Goede en snelle levering

makkelijk en goed te zien , uitleg enz.

Optimist

Super snelle levering, tevreden over het materiaal

levering: correct, vriendelijke service.
product voldoet aan de verwachting

A. van Loon

Duidelijke website, heldere omschrijvingen, de communicatie per mail is prima, het pakket was keurig op tijd en goed verzorgt met een bedankkaart, het geeft me het gevoel dat deze firma blij is met... Duidelijke website, heldere omschrijvingen, de communicatie per mail is prima, het pakket was keurig op tijd en goed verzorgt met een bedankkaart, het geeft me het gevoel dat deze firma blij is met een klant

vriendelijke communicatie, professionele website

NJA Hoogstraate

Goed zaken doen!

Duidelijke website en eenvoudig bestelproces. Levering keurig op tijd. Product was conform specificaties.

havenmeester

website

hoveniersbedrijf peter sluiter

Ik mis bedrijf korting

snelle levering zonder melden alleen van de vrachtwagenchauffeur dat hij voor je hek staat

Mirage B.V.

In eerste instantie goed, afhandeling minder. Wij hebben rubber strip besteld, deze werd geleverd alleen 1 rol als besteld en een rest stuk van een ander type. Vervolgens bij montage bleek de strip... In eerste instantie goed, afhandeling minder. Wij hebben rubber strip besteld, deze werd geleverd alleen 1 rol als besteld en een rest stuk van een ander type. Vervolgens bij montage bleek de strip naar binnen te buigen waardoor de flap ging kartelen. Telefonisch Contact opgenomen met de klantenservice. Ze begreep het probleem en stelde voor fotos te sturen. Dit gedaan maar tot op heden nog geen reactie.

H.G. Baas

Snelle levering. Vriendelijke medewerker gesproken voor informatie.

Veelzijdig duidelijk en mooie producten.