Reactiesnelheid (indien van toepassing)

verenigde producties

(Bewerkt)

Slecht, goed product maar de aflevering is vanwege het ontbreken van mijn naam bij het adres rampzalig verlopen
Hier heb ik geen tijd voor , heeft ca 1/2 dag in beslag genomen. Heb daardoor de werf niet tijdig klaar gekregen . Iemand heeft een extra dag moeten werken omdat het niet tijdig bij ons was. Had het pakket naar mijn moeder laten sturen omdat zij veel thuis is . Zij is twee dagen thuis gebleven en heeft niets ontvangen .... echt schandalig !!u! dit heeft me ca 400 € gekost aan gevolg schaden vanwege jullie noncahlance !!!!

product

SVENSSON

Vlot en snel geleverd, super vriendelijke chauffeur

Vlot en snel

John Spork beheer b.v.

snelle levering

Nulens Jos

Alles is prima verlopen

M. de Ridder

Correcte levering van een aantal rubberen tegels

Goede voorlichting en prijs

Rob

Ik had diverse soorten rubber profiel nodig voor de restauratie van een zeilbootje met kajuit. Rubbermagazijn heeft mij hierbij prima geholpen.

- de gratis toegestuurde monsters
- de snelle levering
- de herkenbare goede verpakking

Ronald Loonen

Suoer

Snelle levering, duidelijke omschrijving, monsters sturen is perfect.

Supersnel en scherp geprijst!

Bliksemsnel geleverd, duidelijke info

Van Gyseghem Danny

Van bestelling tot en met de levering was alles tip top in orde! Waarvoor dank.

De supersnelle levering van de bestelde rubber tegels. Veel sneller dan vermeld op de website.

Henk VNZ

Zeer secuur Trespa op maat gezaagd (echt op de mm nauwkeurig!!) Zorgvuldig verpakt en razendsnel bezorgd. Kan niet beter :)

Ik vind het bijzonder dat er zo precies wordt gezaagd. Is een hele kopzorg minder.