Reactiesnelheid (indien van toepassing)

Paula Colchero

Over het algemeen, de verbinding was goed en snel. Maar de product communicatie op de website vond ik niet duidelijk. Ik heb een 120cm grote stuk besteld en ik dacht het een strip was. Er staat in... Over het algemeen, de verbinding was goed en snel. Maar de product communicatie op de website vond ik niet duidelijk. Ik heb een 120cm grote stuk besteld en ik dacht het een strip was. Er staat in de product for een strip en het lijk te veel aan de pagina van de strip.

Antwoord was snel en efficient

Reactie Rubbermagazijn:

Beste Paula,
Bedankt voor uw feedback.
Beste Paula,
Bedankt voor uw feedback.
Wij publiceren alle beschikbare specificaties en maatvoeringen op onze website en betreuren het dan ook zeer dat u de informatie als onduidelijk heeft ervaren.
Via de mail heeft u contact gezocht met onze klantenservice waar wij hebben aangegeven dat u het reeds verkeerd bestelde product uiteraard kunt retourneren, u gaf hierbij aan een andere oplossing te willen zoeken.
Mochten wij in de toekomst toch nog iets voor u kunnen betekenen horen wij u graag!
Een hele fijne dag en wellicht tot de volgende keer.
Team Rubbermagazijn.

Ronald

Supersnel geleverd,enorm assortiment!

Super Service,enorme keuze tegen scherpe prijzen!

De Gussem Tom

Top!

Goede communicatie, snelle levering

Move Inc

snelle levering, goede prijs

Vercammen Danny

Gewoonweg super, komende uit Antwerpen een bezoek gebracht aan showroom te Nuenen ( Eindhoven ).
Heel goed advies gekregen en uiteindelijk na deze een ander product besteld dan oorspronkelijk en waarvan ik nog géén seconde spijt van gehad heb.
Snelle levering, zondagavond besteld, dinsdag geleverd.
Ook de infolijn en levering heel behulpzaam en vriendelijk.
Door ons bezoek aan showroom nog andere producten gezien welke ik sterk overweeg te bestellen.
Dit bedrijf is ZEKER een aanrader.

Goed advies ( bezoek showroom Nuenen ), prijs en kwaliteit goed.
Snelle en zeer correcte levering, gewoon een aanrader

Vijfeyken

Mijn eerste ervaring kon niet beter :-)

Wat een snelheid

Rademakers

Zeer overzichtelijke site, conform afspraak (snel!) geleverd, goed verpakt èn met een vriendelijk bedank kaartje. Top!

Snelle levering en top verzorgt

molemans geysen

Snelle levering veilige verpakking

lage prijzen goede kwaliteit

Eric

Super snel geregeld, goede website, duidelijk.

Snelle levering.

Sigl Freddy

Één persoon niet mogelijk tel.bestelling op te nemen, volgende persoon wel met hulp voor maken van mail.

Zeer vlotte service, in min. van tijd geleverd