Reactiesnelheid (indien van toepassing)

Marc

GEWELDIG!!!

Snelle levering op voorraad wat gevraagd wordt, Het ontvangen van samples waardoor je goed kan zien en beleven hoe het product werkelijk uitziet.

Jan

Goede info via telefoon verkregen en gemakkelijke bestelling via website

overzichtelijke website

Komnata

Duidelijk en efficiënt

klaar en duidelijk overzicht van producten

Oostvliet bv

Prima, maar doe de winkel gewoon weer open

Oke

C-Games NV

De werking van de webwinkel en de logistiek zijn onberispelijk.

Heel overzichtelijke en intuitieve shop.

Kees Plaisier

Niet heel erg goed.
Moesten een nabestelling doen omdat onze klant verkeerd had gemeten.
En toen stuurde ze een hele andere tegel.
Eind van het verhaal 40 m2 extra moeten bestellen...
Niet heel erg goed.
Moesten een nabestelling doen omdat onze klant verkeerd had gemeten.
En toen stuurde ze een hele andere tegel.
Eind van het verhaal 40 m2 extra moeten bestellen omdat de eerste badge (1 week ertussen) niet meer leverbaar was.
Jammer gemiste kans

Goede website

Reactie Rubbermagazijn:

Beste Kees,
Bedankt voor uw terugkoppeling!
Beste Kees,
Bedankt voor uw terugkoppeling!
Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service. U heeft inderdaad twee verschillende orders bij ons geplaatst en het klopt dat er tegels uit twee verschillende batches naar u toegestuurd zijn. Bij een nabestelling adviseren wij altijd om uw vorige ordernummer te vermelden om dit soort klachten te voorkomen.
Om u tegemoet te komen hebben wij een compensatie gegeven op uw nieuwe order. Wij zijn daarom van mening dat wij uw klacht serieus opgepakt hebben en er alles aangedaan hebben om uw klacht om te zetten in een positieve ervaring. Wij betreuren dan ook dat dit niet is gelukt.
Ik wil u als klant natuurlijk tevreden zien en wij streven altijd naar de beste service!
Wij hopen dat u nog eens terugkomt en wij uw gedachte over onze service alsnog positief kunnen veranderen.
Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen horen wij graag van u.
Team Rubbermagazijn

Part

Prima snelle levering

Snel

GHT Zijderveld

Zeer goed en behulpzaam, snelle levering

Over al een goed bedrijf, zoals gezegd, levering was snel, antwoord op vraag over nalevering ook, alsmede de nalevering die toch mogelijk bleek. Er bleef dus aandacht na beantwoorden vraag voor het... Over al een goed bedrijf, zoals gezegd, levering was snel, antwoord op vraag over nalevering ook, alsmede de nalevering die toch mogelijk bleek. Er bleef dus aandacht na beantwoorden vraag voor het probleem