Reactiesnelheid (indien van toepassing)

Tim Goeijenbier

Veel keuze helder ingedeeld

snelle levering. goed product

Rojas Zonwering

Top, flexibel en vriendelijk

goed overzichtelijk

Duidelijk met shoppen wat we moesten hebben, snel geleverd ondanks de hectiek van de feestdagen

Snel, goed verpakt

Steakhouse De Klok

Snelle sen goede service

veel keuze

firmin dewit

Geen opmerkingen, alles correct verlopen

snelle levering

Brink Groenvoorziening

Op maandag een pallet rubbertegels besteld. Volgens de website zou de bestelling de volgende dag geleverd worden. Maandagmiddag een telefoontje van Rubbermagazijn dat de tegels niet op voorraad... Op maandag een pallet rubbertegels besteld. Volgens de website zou de bestelling de volgende dag geleverd worden. Maandagmiddag een telefoontje van Rubbermagazijn dat de tegels niet op voorraad waren en pas woensdag geleverd zouden worden. Woensdag geen tegels geleverd, wel een track and trace. Uiteindelijk werden de tegels pas donderdag namiddag geleverd. Jammer want als bedrijf heb je een planning voor het verwerken van de bestelde tegels, deze moest dus 2x omgegooid worden. Vanzelfsprekend was ook onze klant hier niet blij mee !

nee

Beste mevr. Hoekstra,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht achter te laten.
Uiteraard is uw mening erg belangrijk voor ons!
Vanwege Black-Friday en de feestdagen is het in...
Beste mevr. Hoekstra,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht achter te laten.
Uiteraard is uw mening erg belangrijk voor ons!
Vanwege Black-Friday en de feestdagen is het in heel Nederland momenteel erg druk bij de bezorgpartijen, waardoor de levertijden vertraagd kunnen zijn. Deze melding hebben wij ook aangegeven op onze website.
Ik hoop dat u nog snel eens terugkomt en wij de mogelijkheid krijgen om een positieve draai te geven aan de ervaringen.

BVBA Karpe Diem

Levering is nog niet gebeurd, chauffeur liet een briefje achter waarop stond dat ik moest terug contact opnemen via telefoon, 5x geprobeerd, geraak niet bij jullie binnen.

Geachte heer Mattens,
Bedankt voor het achterlaten van dit bericht!
Geachte heer Mattens,
Bedankt voor het achterlaten van dit bericht!
Wij betreuren het zeer dat uw levering niet naar wens is verlopen en bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan. Wij streven ernaar om al onze bestellingen zo goed mogelijk te laten verlopen, maar helaas zijn wij hiervoor ook deels afhankelijk van derden.
Wij hebben uw pakket op de dag van bestelling meegegeven aan de transporteur om uit te kunnen leveren op de gewenste datum.
Uw pakket is dan ook op tijd overgedragen aan Dina Logistics in Ternat.
Omtrent uw bestelling hebben ook wij meerdere dagen geprobeerd hebben contact te leggen betreft de levering van uw bestelling.
Helaas zonder vriendelijk en duidelijk tegenbericht.
Nogmaals onze excuses voor deze moeizame levering,
Ik hoop dat u nog snel eens terugkomt en wij de mogelijkheid krijgen om een positieve draai te geven aan de ervaringen bij Rubbermagazijn.
Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen horen wij u graag!
Een hele fijne dag en wellicht tot de volgende keer.
Team Rubbermagazijn.

Goede en snelle afhandeling. Enkel de communicatie ronde de leverdatum kon beter.

Duidelijke website

Beste meneer Borghys,
Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling!
Beste meneer Borghys,
Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling!
Wij betreuren het zeer dat de levering niet naar wens is verlopen en bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan.
Vanwege Black-Friday en de feestdagen is het momenteel erg druk bij de bezorgpartijen, waardoor de levertijden vertraagd kunnen zijn.
Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen horen wij u graag!
Een hele fijne dag en wellicht tot de volgende keer.

Positief

Duidelijke website en opvolging van het order

Beste heer Wytinck,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven!
Uw mening is enorm belangrijk voor ons.
Zowel Nederlandse als Belgische bedrijven kunnen bij ons (op...
Beste heer Wytinck,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven!
Uw mening is enorm belangrijk voor ons.
Zowel Nederlandse als Belgische bedrijven kunnen bij ons (op aanvraag) op rekening bestellen.
Hier hangen wel enkele voorwaarden aan vast en hebben wij enkele gegevens nodig.
Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de voorwaarden en afspraken nader te bespreken.
Ik wil u als klant natuurlijk tevreden zien en de samenwerking graag in volle tevredenheid voortzetten!