Reactiesnelheid (indien van toepassing)

Westerhuis

Huysmans Gunther

Daar ik een gamer ben en mijn pc met waterkoeling werkt.Had ik een stukje tube besteld voor proef en dat liep allemaal vlotjes.Ik ben dan ook over gegaan tot bestelling en het zit allemaal goed.Met... Daar ik een gamer ben en mijn pc met waterkoeling werkt.Had ik een stukje tube besteld voor proef en dat liep allemaal vlotjes.Ik ben dan ook over gegaan tot bestelling en het zit allemaal goed.Met dank voor de soepele afhandeling en versturen van de producten.

Monique

Veel keuze en snelle levering.

Kleur zoals op de site en daarin veel keuze

Hap kloosterstraat

Manuel Dominguez

Bij het uitleggen van de tegels merkte ik dat er 18 tegels zijn die veel gladder van oppervlak zijn dan de 6 stuks tegels die een groffer oppervlak hebben.
Hoewel ik in eerste instantie erg...
Hoewel ik in eerste instantie erg tevreden was over jullie levering vind ik het toch erg jammer dat hier niet naar gekeken is bij het samenstellen van de 18+6tegels.

Eerst en vooral ben ik tevreden ben over de duidelijke info van jullie aanbod op de website.
Levering op specifieke dag is perfect verlopen.

Mauquoy Token Company

Wij zijn zeer snel geholpen met onze bestelling

Zeer vriendelijke bediening in Nuenen

Hermannus

Het bestelde netjes en correct afgeleverd.

altijd voorhanden

Hele ruime sortering en ervaren, behulpzaam, personeel.

Gary's

Prima vindbaar en snelle levering

alle details zichtbaar

W Verhoeff