Reactiesnelheid (indien van toepassing)

Peter Abbekerk

Prima service

JMJ Grondwerken

Spijtig genoeg is er met onze eerste bestelling al dadelijk wat fout gelopen met het transport.
dinsdag besteld en de week erna maandag pas geleverd (hopelijk)
spijtig genoeg geen goede...
dinsdag besteld en de week erna maandag pas geleverd (hopelijk)
spijtig genoeg geen goede ervaring, aangezien we dit stuk dringend nodig hadden

goede klantenservice

Okkupatie Scheepvaart BV

Prima prijs/kwaliteit en uitstekende service

Goede communicatie en perfecte aflevering,op tijd

patrick van eekeren

Zeer goed, dit is eerste bestelling en conform afspraak alles geleverd op tijd.

goed, duidelijk en nakomen van afspraak

De Waal

Zeer goed. Monsters en antislipmat na overleg en goed advies direct de volgende dag ontvangen.

De service van monsters verstrekken is super klantvriendelijk

Charlie

Goede prijs, snelle levering

kosten inclusief verzending

Fiesler

Op de afbeelding, leek het veel groter, ik was erg teleur gesteld, dat het drempeltjel slechts een centimeter hoog was. Omdat ik het op maat moest snijden. om te passen, kwam ik er te laat achter,... Op de afbeelding, leek het veel groter, ik was erg teleur gesteld, dat het drempeltjel slechts een centimeter hoog was. Omdat ik het op maat moest snijden. om te passen, kwam ik er te laat achter, dat het ook niet stevig genoeg is, om tussen de wanden te klemmen. Ik heb er dus niets aan,

Snel en naar wens geleverd.

M.J.Boluijt

Goede en snelle levering

Groot assortiment

Waeterschoot G&W bvba

Duidelijke website, uitgebreid gamma , kwaliteit producten.

T. Burger

Eigenlijk heel goed. Site is goed mee te werken. Bestelling ging eenvoudig. E-mail-meldingen keurig en pakje met slechts een paar dagen op de mat.
Enige puntje is dat ik de rubber slangen...
Enige puntje is dat ik de rubber slangen redelijk prijzig vind. Maar ik zou niet weten waar ze anders te halen en ik ga er maar van uit dat dit redleijk normale prijs is. Ben al lang blij ze gevonden te hebben dus ging ermee akkoord.

In principe valt op dat het hele proces van zoeken op de site naar pakje op de mat snel, gemakkelijk en duidelijk is verlopen.