9.6/10
Snelheid levering, montage en/of service
9.6/10
Informatie in de showroom
Communicatie in het verloop van de order

Arthur van der Veer

Prachtige nieuwe openslaande garagedeuren

Dit bedrijf is sterk in heldere communicatie en denkt mee met de klant. Aan de kleinste details werd gedacht (zoals bijvoorbeeld gelijksluitende sloten). Tot slot maakte de telkens heldere... Dit bedrijf is sterk in heldere communicatie en denkt mee met de klant. Aan de kleinste details werd gedacht (zoals bijvoorbeeld gelijksluitende sloten). Tot slot maakte de telkens heldere communicatie het tot een prettige ervaring.

Geen verbeterpunten wel een compliment aan Gerwin voor de persoonljke aandacht en mooie aanbieding.

Fred de Ruiter

Uitstekend geholpen bij het vervangen van onze voordeur

Duidelijke uitleg over de mogelijkheden met voor- en nadelen van de van de verschillende keuzes. Montage snel, netjes en nauwkeurig.

Uiteindelijke levering en plaatsing was later dan aangegeven, maar was voor ons niet echt een probleem.

Pieter Groosjohan

Een hecht team met gedreven en zeer vriendelijke mensen die kwaliteit leveren en hun afspraken nakomen.

Goede kwaliteit, vriendelijk, goede communicatie, uitstekende montage en service

Kijken in hoeverre er iets meer informatie kan worden afgegeven ivm omgang met vergunningsaanvragen, etc.

Ad van Veen

Vanaf het bezoek aan de showroom tot aan de eindfactuur heeft Ruiter laten zien oog voor zijn klanten te hebben. Goede uitleg over het product, tips en adviezen die we goed konden gebruiken,... Vanaf het bezoek aan de showroom tot aan de eindfactuur heeft Ruiter laten zien oog voor zijn klanten te hebben. Goede uitleg over het product, tips en adviezen die we goed konden gebruiken, aansluitend een snelle en adequate opmeting gevolgd door een vakkundige plaatsing door twee bijzonder vriendelijke monteurs. Ook een paar kleine 'probleempjes' die tijdens het werk naar voren kwamen, werden zonder problemen en zonder extra kosten opgelost. We hebben inmiddels van diverse voorbijgangers al complimenten gekregen over de nieuwe garagedeuren. Meervoud, ja, want onze buren deden mee. We zijn bijzonder tevreden.

Goed contact, duidelijk communiceren, goed eindresultaat.

H.M. Geijtenbeek

Duidelijke informatie en uitleg in de winkel wat de mogelijkheden zijn ivm plaatsen van garagedeuren.
Ook zijn de afspraken omtrent offerte en inmeten en plaatsen van de deuren correct gebeurt.
We zijn zeer tevreden.

Duidelijke en heldere informatie over wat de mogelijkheden zijn

Nvt

Evert Jan Beek van

Met onze vorige woning al 25 jaar ervaring met levering en service van diverse Zonwering.

Kordaat en snel werken van vraag tot aan opdracht. Ook de montage, afwerking en uitleg bediening door monteurs was goed.

J. boessveld

Goed geprijsde offerte voor het rolluik.
Levering en montage volgens afspraak.

prima prijs- en kwaliteitsverhouding

Tollenaar

Goede en vriendelijke communicatie. Betrouwbaar en komen afspraken na. Perfect geïnstalleerde garagedeur.

Vriendelijke en laagdrempelige manier van contact.

Haha, de prijs. Al is die prima in verhouding met de kennis, dienstverlening en kwaliteit.

René Uitermark

Zeer goed , goede informatie over
Product en snelle levering

Snelle en goede informatie en levering

Directie GROEN VAN PRINSTERER H.A. van Doorn (zakelijk en privé)

Klantvriendelijk.
Oplossingsgerichte behandeling !
Goede producten.
Betrouwbaar bedrijf:
- wij hebben kennis gemaakt met Ruiter Zonwering voor het
aanbrengen van screens aan het toenmalige GROEN van
PRINSTERER in Barneveld, een grote opdracht.
- voor het vervangen en plaatsen van garagedeuren in 2013 (privé)
- recent plaatsen van nieuwe hordeuren en een reparatie van
de screens op ons nieuwe woonadres (privé).
Kortom: aanbevelens waardig !
Bij een nieuwe klus kiezen we opnieuw voor TEAM RUITER.
(De website hebben we niet bezocht. Rechtstreeks contact.)

Zie bovenstaande ervaring.

?