9.6/10
Snelheid levering, montage en/of service
9.6/10
Informatie in de showroom
Communicatie in het verloop van de order

Bouma

Na eerste oriëntatie via website , daarna bezoek aan uw bedrijf en vervolgens bezoek van een van uw medewerkers aan huis, is een onverwacht besluit gevallen om openslaande deuren te gaan... Na eerste oriëntatie via website , daarna bezoek aan uw bedrijf en vervolgens bezoek van een van uw medewerkers aan huis, is een onverwacht besluit gevallen om openslaande deuren te gaan plaatsen.
Eén en ander is naar alle tevredenheid gerealiseerd. Correcte levering, goede installatie, prettige en doorwerkende installateurs.
Ook de diverse telefonische contacten zijn prettig en to the point geweest!

Goede advisering, zonder nadrukkelijk met het oog gericht op meer omzet / hogere investering door de klant.
Grote klantvriendelijkheid.

Wolters

Snelle reactie op aanvraag

Deskundige en goede informatie over produkt

M. Berkhof

Aardige persoonlijke benadering, fijn bedrijf om mee in zee te gaan!

Persooonlijke benadering, duidelijke afspraken, bekwame installateurs

Geen.

n.v.t.

Deskundig en klantvriendelijk

deskundigheid. Gedegen advies.

Van den Brand

Prima levering van mooie garagedeuren

goed contact

Veenhuizen

Wij waren nogal wispelturig in onze keuzes. Maar na meerdere offertes en alle geduld van de medewerkers is alles perfect opgemeten en geplaatst. De vriendelijke en netjes werkende monteurs hebben... Wij waren nogal wispelturig in onze keuzes. Maar na meerdere offertes en alle geduld van de medewerkers is alles perfect opgemeten en geplaatst. De vriendelijke en netjes werkende monteurs hebben vakwerk geleverd. Wij zijn erg blij met de adviezen en het eindresultaat van onze terrasoverkapping met screens en zonwering.

Goed advies, maatwerk en kwaliteit.

Ferry Bouw

In eerste instantie na montage discussie (financieel) over de restpunten. Uiteindelijk goede ervaring na het oplossen van de restpunten door de monteur.

Monteur (Ferry) die de restpunten heeft opgelost.

Communicatie na montage. De deuren zijn op locatie ingemeten en achteraf blijkt dat de situatie bij monteren toch niet goed uitkomt. Gevolg discussie. Dit had kunnen worden voorkomen.

Reactie Ruiter Garagedeuren:

Beste Ferry,
Bedankt voor uw eerlijke review, fijn dat we er samen uit zijn gekomen. We zijn blij om te horen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad.
Vriendelijke groet,
Team Ruiter

Cozijnsen

We waren met spoed op zoek naar openslaande garagedeuren. Op zaterdag aan het einde van middag liep ik de showroom binnen met al mijn vragen. Deze werden naar tevredenheid beantwoord. Ook ontving ik... We waren met spoed op zoek naar openslaande garagedeuren. Op zaterdag aan het einde van middag liep ik de showroom binnen met al mijn vragen. Deze werden naar tevredenheid beantwoord. Ook ontving ik direct een voorlopige offerte, zodat ik een idee had van de kosten.
Het inmeten kon gelukkig snel al had mijn vrouw graag nog even wat materiaal gezien. Ook het plaatsen kon ondanks de bouwvak snel en naar tevredenheid worden gerealiseerd.
Bedankt!

Informatie over materiaal en isolatie.

Buijs

We waren op zoek naar zonwering en hordeuren. Goed voorgelicht in de showroom, ook een duidelijk advies gekregen. Waar wij dachten aan screens, werden het screens en rolluiken. Daarna aan huis... We waren op zoek naar zonwering en hordeuren. Goed voorgelicht in de showroom, ook een duidelijk advies gekregen. Waar wij dachten aan screens, werden het screens en rolluiken. Daarna aan huis fantastisch geholpen door Henri met kleuradvies. Kleurstalen besteld, meegedacht met de structuur van de muur (stucwerk) en het houtwerk (glad). We hebben uiteindelijk verschillende kleuren zijgeleiders gekregen en dat mengt goed met de kleuren van de woning. Ook het monteren ging uitstekend, heel netjes gewerkt en daarna ook alles weer opgeruimd. We zijn vol lof.

Fijn ook dat de montagedatum naar voren kon worden geschoven omdat er gewoon ruimte in de planning was en de materialen al binnen waren.

Ontzettend goed meedenken in het advies, echt maatwerk.

We hebben geen verbeterpunten. Echt zeer tevreden!

Hans

Wij hebben snel en prettig kunnen schakelen met als resultaat een kwalitatieve en betaalbare garagedeur. Erg blij met de ervaren monteurs die dit kwamen plaatsen en het eindresultaat😍

Goed bereikbaar en heldere communicatie