9.6/10
Snelheid levering, montage en/of service
9.6/10
Informatie in de showroom
Communicatie in het verloop van de order

Zandbrink

Screens geplaatst

Duidelijke website

Roest

Snel en netjes geregeld! We hadden een storing in onze garagedeur door blikseminslag snel geholpen met het probleem!

Snel geholpen

Jansen

Goed geregeld

Kennis van product

Van Vugt

Voor een zonnescherm naar Ruiter. In de showroom goed en duidelijk geholpen. Goed en snel de afspraak gemaakt voor monteren. Snelle levering en prima gemonteerd.

Snelheid en goede communicatie

Lennart

Via een offerte aanvraag op de Hörmann website kwam ik bij Ruiter terecht. Zij konden snel schakelen, bij het inmeten werd meegedacht, en de montage was snel geregeld, en alles is duidelijk... Via een offerte aanvraag op de Hörmann website kwam ik bij Ruiter terecht. Zij konden snel schakelen, bij het inmeten werd meegedacht, en de montage was snel geregeld, en alles is duidelijk uitgelegd door de monteur.

Snelle service en probleem oplossend

nvt

Mvr Kroeze

Voor de nieuwe garage deuren binnen gelopen bij de showroom. Hier werden we vriendelijk geholpen en hebben we een afspraak gemaakt voor het inmeten van de deur. Vervolgens heeft de snelle levering... Voor de nieuwe garage deuren binnen gelopen bij de showroom. Hier werden we vriendelijk geholpen en hebben we een afspraak gemaakt voor het inmeten van de deur. Vervolgens heeft de snelle levering en montage het gewenste resultaat opgeleverd. Wij zijn meer dan tevreden.

Fijne communicatie, vriendelijke monteurs, en mooi materiaal.

Nvt

Mulder

Duidelijk advies, snelle service, pro-actieve communicatie en actief meedenken

snel, proactief, meedenkend

Klok

Vriendelijk geholpen in de showroom , met een lekker bakje koffie erbij, daarna snel inmeten door een enthousiaste medewerker en binnen de afgesproken tijd, de zonwering keurig gemonteerd!

Afspraken nakomen

Epe

Snel, vriendelijk en kundig

Goede kwaliteit prijsverhouding

Vindbaarheid online

Kuipers

Vriendelijke medewerkers, verstand van zaken, behulpzaam. De monteur die de garagedeur kwam plaatsen was vriendelijk en heeft goed werk afgeleverd. Deur netjes geplaatst en na het plaatsen alles... Vriendelijke medewerkers, verstand van zaken, behulpzaam. De monteur die de garagedeur kwam plaatsen was vriendelijk en heeft goed werk afgeleverd. Deur netjes geplaatst en na het plaatsen alles netjes opgeruimd.

Dat wat je ziet op de site, zo is ook de werkelijkheid.