Mooie collectie, snelle levering, prachtig ingepakt met persoonlijke boodschap, leuk om bij Pure Brands te shoppen!
Anne Rutgers
Goede ervaring, ook telefonisch
Martine
TOP levering en service. Gepersonaliseerd kaartje bij artikelen geeft goed gevoel.
Anine bing
Snelle levering goede service en pakketje was mooi ingepakt
patricia
Zeer goed,ik had een een jas gekocht die helaas te klein uitviel bij mij dus had ik hem retour gestuurd. binnen 2 dagen was mijn retour verwerkt, en had ik het aankoop bedrag terug op...Zeer goed,ik had een een jas gekocht die helaas te klein uitviel bij mij dus had ik hem retour gestuurd. binnen 2 dagen was mijn retour verwerkt, en had ik het aankoop bedrag terug op mijn rekening staan
Cindy
Makkelijk te bestellen. Leuk ontvangst met een persoonlijk kaartje en goed te retourneren als je aankoop anders uitpakt als gedacht .
y
Prima service. Bestelling heel persoonlijk verwerkt, verpakt en een persoonlijke note erbij, klasse !
ingrid Bluey
Hartelijk gastvrije ontvangst goed advies
Claudia
Onverwacht dit winkeltje binnen gewandeld en ik was aangenaam verrast. Leuke merken en een mooie fijne winkelstructuur.