Ik had 25 kg aan dunne kartonnen platen besteld. Vreemd genoeg werd dit verpakt in een enkele laag bubblewrap. Het pak was duidelijk een keer op de hoek gevallen want elke plaat had een gebroken of... Ik had 25 kg aan dunne kartonnen platen besteld. Vreemd genoeg werd dit verpakt in een enkele laag bubblewrap. Het pak was duidelijk een keer op de hoek gevallen want elke plaat had een gebroken of gescheurde. De bezorger geaf me de optie om het pakket te weigeren maar ik had het echt die dag nodig, dus ik moest het er maar mee doen. Ik vind het vreemd dan een verpakkingsbedrijf zijn producten zo slecht verpakt voor verzending.

duidelijk

Reactie Sabe Verpakkingen:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie. we nemen deze mee in de verbetering van onze service. Graag hadden we direct na de levering een bericht/telefoontje/email van u ontvangen aangaande de beschadigde verpakking, dan kunnen we het netjes voor u oplossen.
Team Sabe Verpakkingen

Gosselin Moving B.V.

nee

nee

Leuk voor Meiden

Zeer tevrede

duidelijke omschrijving, het product wat ik zocht is makkelijk te vinden

WoonTheater B.V.

Snelle levering, scherpe prijzen en vriendelijke/snelle communicatie

snelle levering, duidelijke informatie en vriendelijk contact

levertijd, wat binnen 1 werkdag was(!), communiceren bij product en niet pas in winkelwagen

Uitstekend. Snelle levering (volgens afspraak), uitstekende prijs.

Stardos

Super!

Snelle leveringen en correspondentie.

De Bock Industriebouw bvba

Een snel antwoord op een vraag.
Uiteindelijk besteld, snelle en vlotte leverering
Goede communicatie en scherpe prijzen.

Een snel antwoord op een vraag.
Uiteindelijk besteld, snelle en vlotte leverering
Goede communicatie en scherpe prijzen.

Order was verkeerd uitgeleverd, maar goed opgelost

Goed contact

Jixons BV

In één woord... GOED!

Correcte levering en goede verpakking.

Ik had laatst een bestelling gedaan met het verzoek om de bestelling op een vrijdag af te laten leveren... helaas werd de bestelling reeds op woensdag geleverd. In overleg met de chauffeur is de... Ik had laatst een bestelling gedaan met het verzoek om de bestelling op een vrijdag af te laten leveren... helaas werd de bestelling reeds op woensdag geleverd. In overleg met de chauffeur is de bestelling voor de deur afgeleverd.