Een rol om asbest in te verpakken besteld.

Duidelijke site.

N.v.t.

Makkelijk en toegankelijke site voor online aankopen van verpakkingsmaterialen. Betaling werk perfect met I-deal. Levering gaat snel en secure.

Geen.

Munthandel Linders B.V.

Duidelijke website, en heel overzichtelijk.

Ja, ik deed voor de eerste keer een bestelling.
Een dag erna kwam ik erachter dat ik nog iets vergeten had.
Dit hebben ze er nog snel voor mij bijgedaan.

duidelijke omschrijving van het product

Scent & Spice

Prima ervaring! Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. De kwaliteit van de producten is erg goed.

Ja, ik vind het personeel supervriendelijk en behulpzaam. Goede communicatie ook!

De enige opmerking die ik heb is dat het soms lang duurt om een product te leveren. Daardoor zou het wel eens kunnen gebeuren dat ik zelf met mijn bedrijfsactiviteiten in de problemen kom. Tot nu... De enige opmerking die ik heb is dat het soms lang duurt om een product te leveren. Daardoor zou het wel eens kunnen gebeuren dat ik zelf met mijn bedrijfsactiviteiten in de problemen kom. Tot nu toe ging het gelukkig goed. En ik weet dat ik voor sommige producten op tijd moet bestellen. De kwaliteit van de producten, de goede communicatie en de vriendelijkheid van het personeel wegen hier tegenop.

Reactie Sabe Verpakkingen:

Bedankt voor uw review en feedback. We zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren en hier helpen uw op- of aanmerkingen uiteraard ook aan mee. Het kan in sommige gevallen voorkomen... Bedankt voor uw review en feedback. We zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren en hier helpen uw op- of aanmerkingen uiteraard ook aan mee. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat een artikel tijdelijk niet of niet voldoende voorradig is, maar we streven ernaar om dit zo veel mogelijk te beperken.

x

Goedkoop & snelle levering.

Prijsstelling.

Vaak staat er dat een product op voorraad is. Maar nadat de bestelling is geplaatst blijkt dat niet zo te zijn.

Altijd fijn om zaken te doen met Sabe. Jammer dat de gevraagde aflevertijd niet aangehouden wordt.

Er is een mogelijkheid om een afleverdatum aan te geven. Hier wordt niet naar gekeken.

Reactie Sabe Verpakkingen:

Bedankt voor uw review en uw feedback ! We proberen de gevraagde leverdatum zoveel mogelijk aan te houden, maar het kan voorkomen dat dit door omstandigheden een dag later wordt. We zullen dit dan... Bedankt voor uw review en uw feedback ! We proberen de gevraagde leverdatum zoveel mogelijk aan te houden, maar het kan voorkomen dat dit door omstandigheden een dag later wordt. We zullen dit dan ook communiceren met de klant. We vermelden een standaard leverdatum op onze website van 1 - 3 werkdagen waarbinnen we doorgaans kunnen leveren.

Tot nu toe twee maal iets besteld.
snel te bestellen, snelle en nette levering.

duidelijke website

nvt

We hebben 12 rollen wikkelfolie/rekfolie/stretchfolie besteld van 250mm hoog en 300 meter op rol. Die folierollen wrden geleverd door DPD op het adres van de buren in een gescheurde kartonnen doos.... We hebben 12 rollen wikkelfolie/rekfolie/stretchfolie besteld van 250mm hoog en 300 meter op rol. Die folierollen wrden geleverd door DPD op het adres van de buren in een gescheurde kartonnen doos. Gelukkig zaten er straps om de doos, anders waren er geen 12 rollen afgeleverd.

Uitermate vriendelijk aan de telefoon. Redelijk nette prijzen. Fijn dat er zonder gedoe op rekening geleverd kan worden en dat er automatisch een skonto van toepassing is, waarbij tot op de cent het... Uitermate vriendelijk aan de telefoon. Redelijk nette prijzen. Fijn dat er zonder gedoe op rekening geleverd kan worden en dat er automatisch een skonto van toepassing is, waarbij tot op de cent het lagere bedrag specificeerd wordt wat dan binnen 8 dagen betaald moet worden. Levering bij buren.

De lengte leveren die gespecificeerd wordt en niet 1 of 2% minder. Het gewicht van het product specificeren zodat direct nagewogen kan worden of de levering klopt. Een factuur die zich op de juiste... De lengte leveren die gespecificeerd wordt en niet 1 of 2% minder. Het gewicht van het product specificeren zodat direct nagewogen kan worden of de levering klopt. Een factuur die zich op de juiste schaal en met standaard printermarges af laat drukken zonder dat er tekst af valt. Een factuur waaruit het IBAN nummer gekopieerd kan worden.