Safe-ID

Nelly Landman - Marcelis

Bestelling verkeerd doorgegeven, gebeld en de bestelling werd aangepast zoals ik het bedoeld had. Super service.

Kees Been. ( Jeanne )

Zeer spoedig in huis nieuwe armbandjes zonder code plaatje kleuren zijn mooi, blij mee.

Nico Coers

Het is een heel fijn gevoel om de gegevens bij je te hebben als er iets gebeurt
Ik fiets in een fiets peloton bij een toerclub waar iedereen weet dat ik een sticker op mijn helm heb

Elizabeth Hertog

Bestelgemak ja/product sluiting zeer ingewikkeld ondanks fotos op safeid site,toen ik hierover belde met safeid probeerde ze me wel te helpen,maar zonder resultaat, service dus wel goed en levering... Bestelgemak ja/product sluiting zeer ingewikkeld ondanks fotos op safeid site,toen ik hierover belde met safeid probeerde ze me wel te helpen,maar zonder resultaat, service dus wel goed en levering ook prima.

Reactie Safe-ID:

Dank voor het compliment over de service. We hebben met verwijzing naar de FAQ en mondelinge uitleg geprobeerd alles te verduidelijken. Het spijt ons dat dat niet (helemaal) is gelukt. We hebben de... Dank voor het compliment over de service. We hebben met verwijzing naar de FAQ en mondelinge uitleg geprobeerd alles te verduidelijken. Het spijt ons dat dat niet (helemaal) is gelukt. We hebben de aanbeveling gedaan even iemand mee te laten kijken omdat uiteindelijk 4 ogen meer zien dan 2 en vertrouwen er dan op dat het lukt

Trees van Royen

Ik heb een vraag gesteld of de safe id
waterdicht is.
Hoe doe ik het armbandje om.

Reactie Safe-ID:

Je vraag kwam het weekend binnen. Helaas zijn we nog niet groot genoeg om ook in het weekend direct te reageren. De Safe-iD kan je 24/7 dragen en is waterdicht. Voor het probleem met het indoen van... Je vraag kwam het weekend binnen. Helaas zijn we nog niet groot genoeg om ook in het weekend direct te reageren. De Safe-iD kan je 24/7 dragen en is waterdicht. Voor het probleem met het indoen van het bandje hebben we iets meer info nodig. We nemen contact op

Joost Wennekes

Nog nooit problemen gehad met bestellen, altijd snel bezorgd

Henry de Vrij

Gelukkig nooit nodig gehad maar wel een veilig gevoel dat ze je identiteit kunnen achterhalen op de fiets

Nancy Van riet

Bestellen ging simpel,product nog niet ontvangen,zou 1 tot 4 werkdagen zijn en dat is het nog niet.

Paul Nicolaas Marcelis

Perfecte persoonlijke service

André Tersteegen

Makelijk besteld, snel en goed geleverd. Tevens handig om de persoonlijke gegevens in op te slaan. En zeer comfortabel dragend.