Safe-ID

Wendy Nisters

Helemaal goed

Reactie Safe-ID:

Bedankt voor de mooie review!

Jolanda Klok

Ik had 1 pasje waar de nummer al van in gebruik was. Is keurig opgelost om een nieuw pakketje op te sturen.

Reactie Safe-ID:

Bedankt voor het melden. Alleen zo konden wij jou goed helpen om vervolgens BUITENgewoon herkenbaar de straat op te kunnen 😎
Veel Veilige kilometers gewenst!

Paul Dekker

Snel geleverd. Product ziet er goed uit.

Goed om te lezen!
Bedankt voor de mooie review.

Free Hendriks

Goed en snel

Reactie Safe-ID:

Wat goed! Bedankt voor de prachtige review!

Wendy Berentschot

Top

Reactie Safe-ID:

Dankjewel voor de positieve beoordeling.
Wij wensen je BUITENgewoon veilige kilometers toe!

Nancy Van der vleuten

Ging goed en makkelijk

Reactie Safe-ID:

Super! Dankjewel voor je mooie review!

Kathy

Bestellen ging gemakkelijk. De instructies voor het op maat maken waren niet heel makkelijk te vinden. Verder mis ik wat velden om medische informatie in te vullen. Ik gebruik bijvoorbeeld geen... Bestellen ging gemakkelijk. De instructies voor het op maat maken waren niet heel makkelijk te vinden. Verder mis ik wat velden om medische informatie in te vullen. Ik gebruik bijvoorbeeld geen medicijnen maar daar in tegen zijn er wel een hoop medicijnen die ik absoluut niet mag. Ook mis ik velden om bijvoorbeeld medische apparatuur in de kunnen vullen zoals pacemaker oid. Het is heel erg basis

Reactie Safe-ID:

Bedankt voor het beoordelen van jouw ervaring tijdens het bestellen en gebruik van een Safe-iD product. Bedankt voor je feedback en tips. Hier kunnen wij zeker wat mee!
Wij wensen je veel...

Otto Thomasz

Bij de bestelling wilde ik 2 bestellen maar de site gaf automatisch 1 aan. Snelle levering. Onduidelijke beschrijving voor activatie bij bestaande gebruiker.

Reactie Safe-ID:

Bedankt voor het beoordelen van jouw ervaring tijdens het bestellen van een Safe-iD product. wij hopen dat het gebruik een stuk aangenamer is en ook voelt.
Wij wensen je veel veilige kilometers...

willemien Smits v Alem

Het bestellen gaat gemakkelijk, je kijkt en koopt wat je wilt, de dag erop in huis

Reactie Safe-ID:

Kijk, en daar streven wij naar.😇
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling.

gerhard bosma

Zeer makkelijk en snelle levering

Reactie Safe-ID:

Wat een prachtige review en positieve beoordeling, Dankjewel!
BUITENgewoon veilige kilometer gewenst!!