Via een collega werd ik geadviseerd naar Safe-ID. Eenvoudige aanvraagprocedure. Levering volgens afspraak. Het dragen van de de Safe-ID zorgt in ieder geval weer iets van herstel in mijn...Via een collega werd ik geadviseerd naar Safe-ID. Eenvoudige aanvraagprocedure. Levering volgens afspraak. Het dragen van de de Safe-ID zorgt in ieder geval weer iets van herstel in mijn zelfvertrouwen.
Arnold van de Worp
Voelt veilig gemakkelijk te bestellen en snel geleverd
Olga van Kleef, Punt Zes
Allemaal prima, ik geef ehbo en bhv trainingen en promoot jullie artikelen. veiligheid voor alles
Dirk Visser
Bestelgemak is in orde, product is o.k., de leveringstijd was dee keer wat langer dan anders.
Angelique Vinke
Werkt goed en is overzichtelijk
Wim van het Spijker
Zeer goed, volgens afspraak
Eric Markerink
Top product met vele variatie om de QR code te delen met hulpverleners. Ik gebruik de armband en 2 paar stickers voor op mijn helmen.
Alex Eulaers
Ik wil ermee stoppen want de persoon voor wie het diende is ondertussen overleden.
Ester Kuijpers
Door save-id durf ik weer alleen de straat op omdat ik altijd iets bij me draag waarop staat wat ik heb en wie ik ben