Ik heb Safe_ID nu al enige jaren. Gelukkig nooit nodig geweest het te gebruiken. Gebruik helmstickers en armband. Heb zelf een ketting met hanger en shoetag in elkaar geknutseld. Een mooie RVS...Ik heb Safe_ID nu al enige jaren. Gelukkig nooit nodig geweest het te gebruiken. Gebruik helmstickers en armband. Heb zelf een ketting met hanger en shoetag in elkaar geknutseld. Een mooie RVS QR-tag zou een aanvulling kunnen zijn. Van de Watch tag ben ik ook niet gecharmeerd. Een QR-tag op maat voor de meest gangbare horlogeband breedtes is mooier en dan hoef je niet twee armbanden om.
Corné Helsen
Bestellen is heel gemakkelijk het zelfde geld voor het aanmaken van een account.
Rob van Kessel
Ik ben blij met de mogelijkheden om me te kunnen identificeren ivm met mijn ziekte
Huub de Boer
Alles goed
Anton Wilhelm
Er werd door u een probleem gesignaleerd na eerdere aanschaf. En dat werd razendsnel op uitstekende wijze opgelost.
Jan van Lanen
Eenvoudig
Ton Batens
Alles ging uitstekend
Ilone Siers-Jansink
Makkelijk om dingen te bestellen. Handige stickers en weer zwarte bandjes verkrijgbaar. Ben er blij mee. Snelle levering
Dicky Weersing
Het gaat allemaal eenvoudig en vlot. het is allemaal duidelijk
Leon Troost
Heb niks besteld, maar wat ik besteld heb 2 jaar geleden is top