Safe-ID

Rob van der Laan

Ik wil helemaal geen safe ID
HOEZO WORDT ER JAARLIJKS EEN BEDRAG AFGESCHREVEN?

Reactie Safe-ID:

Vervelend dat je denkt te betalen voor iets waarvoor je niet wil betalen of niet zou moeten betalen. Dat is hier echter niet aan de orde. Wellicht is het je ontschoten, maar op 7 mei 2022 11:30 heb... Vervelend dat je denkt te betalen voor iets waarvoor je niet wil betalen of niet zou moeten betalen. Dat is hier echter niet aan de orde. Wellicht is het je ontschoten, maar op 7 mei 2022 11:30 heb je een abonnement bij ons aangeschaft en daarbij een machtiging afgesloten. In jouw account staan 4 Safe-iDs gekoppeld en actief. Dat lijkt me juist een hele doordachte goede oplossing, maar je kunt uiteraard het abonnement opzeggen via het formulier op de website ('afmelden' in het bovenmenu)
Er is een aantal redenen waarom we werken met abonnementen:
- Door middel van een doorlopend abonnement voorkomen we dat je met een inactieve Safe-iD komt te staan
- Aan 1 abonnement met jouw profiel kun je tot 5 Safe-iD tags koppelen. Het is (financieel) slim om op meerdere plekken een Safe-iD bij je te dragen. Denk maar eens aan je hardloopschoenen, je helm en een armbandje voor het dagelijks gebruik
- Je kunt 24/7 en 365 dagen per jaar jouw profiel aanpassen in geval van wijzigingen in jouw situatie en/of gegevens
- Het opslaan van jouw gegevens doen we graag veilig en we werken daar continu aan
Met het lidmaatschap bieden we incidenteel kortingen bij onze partners aan, zodat je als het ware jouw abonnement zelfs terug kunt verdienen
- Met de abonnementsgelden die we ontvangen kunnen we garanties geven op service, het verhogen van het gebruiksgemak, innovatie, stabiliteit en veiligheid.

B. van Duursen

Snelle en correcte afhandeling van mijn probleem. Fijn contact

Rob van Maanen

Ik wilde een oranje band bij mijn tag bestellen. Ik zag alleen andere kleuren in de webshop. Na een mailtje aan Safe-ID kreeg ik al snel een reactie dat oranje er nu ook bij stond. En dat klopte en... Ik wilde een oranje band bij mijn tag bestellen. Ik zag alleen andere kleuren in de webshop. Na een mailtje aan Safe-ID kreeg ik al snel een reactie dat oranje er nu ook bij stond. En dat klopte en die heb ik toe meteen besteld. De service was perfect en snel en ik heb na 2 dagen het bandje al thuis opgestuurd gekregen.

Ed Neudorfer

Uitstekend bedrijf met een betrouwbare en snelle bestelprocedure. Ben met de dienstverlening erg blij.

Pauline van der Sluis

Bestelling was snel binnen, maar verkeerde kleur, had blauw besteld, kreeg oranje. Zou alsnog een blauw bandje krijgen, deze heb ik nog niet ontvangen

Reactie Safe-ID:

We kwamen er inderdaad vrijdag achter dat het mis was gegaan en hebben direct een blauw bandje aan de bestellijst toegevoegd. Zoals we in onze communicatie aangeven is het mogelijk dat bestellingen... We kwamen er inderdaad vrijdag achter dat het mis was gegaan en hebben direct een blauw bandje aan de bestellijst toegevoegd. Zoals we in onze communicatie aangeven is het mogelijk dat bestellingen 3-4 werkdagen verwerkingstijd kunnen hebben. Op woe. 12-6 gaat deze bij ons de deur uit

Dhr. A. Theuns

Bestellen en levering is oké.

Service verliep enigszins wat moeizamer maar uiteindelijk toch opgelost.

Jo Rijsmus

Goed en snelle levering

Paul Nicolaas Marcelis

Opnieuw instellen account na per ongeluk het verwijderd te hebben…

Adrie Groffen

Het is gemakkelijk om te bestellen, en een veilig gevoel

John Klippel

De bestelling liep soepel en geheel duidelijk. Product ook dik in orde.