Safe-ID

Dees van B.

Al meerdere jaren een positieve gebruiker hier. Heb gemerkt dat ambulance personeel er toch meer mee kunnen dan we denken, en dat stemt me positief. Service is prima en bestelde producten snel in... Al meerdere jaren een positieve gebruiker hier. Heb gemerkt dat ambulance personeel er toch meer mee kunnen dan we denken, en dat stemt me positief. Service is prima en bestelde producten snel in huis. Het activeren gaat gemakkelijk.

Nick

2 jaar terug via Limburgs Mooiste Safe-Id in mijn mik geschoven gekregen. Ik zie zelf geen meerwaarde van het product.
Destijds heb ik in 2022 ook aangegeven dat ik wilde dat mijn gegeven...
Destijds heb ik in 2022 ook aangegeven dat ik wilde dat mijn gegeven verwijderd zouden worden.
Nu 2 jaar later ontvang ik toch weer opeens een nieuwsbrief. Het negeren van wetten als de avg is toch 1 ding is hier zeker niet safe en dat zijn je persoonsgegevens.

Reactie Safe-ID:

Dank voor je feedback. Een slecht cijfer vinden we net zo vervelend waarschijnlijk als jouw idee dat we niet omgaan met jouw gegevens zoals je had verwacht. Voor zover van toepassing laten we je wel... Dank voor je feedback. Een slecht cijfer vinden we net zo vervelend waarschijnlijk als jouw idee dat we niet omgaan met jouw gegevens zoals je had verwacht. Voor zover van toepassing laten we je wel graag weten dat de toegevoegde waarde in dit geval bepaald was door de organisatie omwille van de veiligheid en hulp van hun deelnemers en in de algemeen voorwaarden is toestemming opgenomen. Ook en juist toestemming om deze mail te sturen en daarnaar te handelen. In jouw geval om te horen dat alles verwijderd mag worden. Bij deze de bevestiging

Chantal Uiterweerd

Super fijn voor mijn dochter die Epilepsie heeft.

Ingrid Casteren van

Voor mij was het nog niet zo geheel makkelijk. Ook mede door mijn NAH.
Het is erg duidelijk wanneer je het bekijkt met de scan! Alle belangrijkste gegevens staan helder genoteerd.
Voor mij was het nog niet zo geheel makkelijk. Ook mede door mijn NAH.

Hoe gaat dat in het buitenland? Wordt alles dan direct naar Duits /eng of Spaans omschreven??
Ik ga deze week naar Duitsland en dat vroeg ik me af.😇

Reactie Safe-ID:

Dankjewel voor jouw feedback en mooie cijfer. We snappen helemaal wat je bedoelt in het buitenland. Het is een dilemma met betrekking tot de taal waar we nog mee worstelen: als een Nederlandse... Dankjewel voor jouw feedback en mooie cijfer. We snappen helemaal wat je bedoelt in het buitenland. Het is een dilemma met betrekking tot de taal waar we nog mee worstelen: als een Nederlandse reisgenoot of een andere buitenlander dan het die van het land waarin je verblijft jouw QR-scant (bijvoorbeeld een fransman in Duitsland of een Nederlander in Spanje) weet het systeem dat natuurlijk niet. Daarom zijn alle aanduidingen momenteel 2-talig: Nederlands en Engels en raden we aan jouw telefoonnummers altijd in de internationale notatie op te nemen.
Daarnaast zullen we dit jaar nog verder gaan met meertaligheid met behulp van vlaggetjes om te kiezen en/of automatische omschakeling op basis van geo locatie

Ronald Bello

Eenvoudig online te bestellen. De service is prima. Lukt het registreren niet, een berichtje en ze helpen je er doorheen.

Jennie Te vruchte

Prima snelle service

Martin Rijpstra

Snelle levering, prima app, mijn rode bandje was wel snel verbleekt, verder OK

Reactie Safe-ID:

Beste Martin, had je een roze (wat ik zie in de bestelling van april 2022 of toch een rode?

Auke de Vries

Geeft een veilig gevoel

Ben Bank

Programma werkt en je kunt makkelijk wijzigingen aanbrengen

Nico Meijer

Product is goed, wel jammer dat het bij hulpverleners zo weinig bekend is, in mijn geval kon ambulance personeel geen qr code uitlezen