Safe-ID

Dirk Van Eck

Bestellen gaat erg gemakkelijk helaas beperkt in de kleuren en duurt erg lang voordat het wordt geleverd ondanks dat de kleur wel op voorraad is. Ik vind de. Kwaliteit niet al te best scheurt best... Bestellen gaat erg gemakkelijk helaas beperkt in de kleuren en duurt erg lang voordat het wordt geleverd ondanks dat de kleur wel op voorraad is. Ik vind de. Kwaliteit niet al te best scheurt best makkelijk. Het systeem vind ik erg fijn alleen jammer dat het niet erg bekend is bij mensen. Hier mag best wel meer aan gedaan worden

Wouter van Hekken

Het bestelgemak gaat mij te gemakkelijk. Ik werd verrast met een verlenging van het abonnement doordat deze van mijn bankrekening werd afgeschreven, zonder dat hierover vooraf gecommuniceerd was.... Het bestelgemak gaat mij te gemakkelijk. Ik werd verrast met een verlenging van het abonnement doordat deze van mijn bankrekening werd afgeschreven, zonder dat hierover vooraf gecommuniceerd was. Hoe kan ik dit een volgende keer voorkomen?

Mark Verhagen

Goede service, snelle levering

Ronald van Kessel

Zeer eenvoudig

Frans Birnie

Was gewoon verlenging van huidige abonnement

Math Muller

Ben zeer tevreden en krijg positieve reacties

Barry Manus van der Jagt

Goed bedacht product voor de veiligheid van sporters. Contact met klantenservice is uiterst vriendelijk.

Erik Nederpel

Mijn order loopt automatisch door.

Paul Bleker

Logisch bestelproces, prima produkt, snelle levering.
Het werkt perfect waarvoor het is bedoeld.