Safe-ID

Carlo Koemeester

Alles goed voor elkaar

André Verschuren

Zo simpel zou alles moeten gaan.

Tiny Dingen

Service is goed...Gebruikers gemak uitstekend.
Gebruik Safe-ID al jaren. zowel armband als schoen klip.
Ben zeer tevreden

Jeannette Bokma

Hij was best snel al kapot .

Reactie Safe-ID:

We weten natuurlijk niet wat er gebeurd is, maar normaal gesproken zou het rubber van de watchtag uiteraard veel langer moeten functioneren van 1 jaar. We doen daar overigens nooit moeilijk over. We... We weten natuurlijk niet wat er gebeurd is, maar normaal gesproken zou het rubber van de watchtag uiteraard veel langer moeten functioneren van 1 jaar. We doen daar overigens nooit moeilijk over. We hebben je een mail gestuurd en zorgen dat je een nieuw exemplaar ontvangt

Suus Chattellon

Ik draag hem bijna altijd.
Ik wil wat veranderingen aanbrengen omdat mijn medicijnen gewijzigd zijn maar weet niet hoe ik dat moet doen.

Irene Vercouteren

Die was prima

Kees Been

Super handig

Caro

Geeft toch een veel veiliger gevoel dan ‘solo open water zwemmen’ met een papiertje in je boei ;)

Eric Bos

Bestelling gebeurd op de actergrond. Gelukkig heb ik nog geen gebruik hoeven maken van het product, m.a.w. geen pech of ongeluk gehad waardoor mijn info nodig is. Het is gewoon een fijn idee dat ALS... Bestelling gebeurd op de actergrond. Gelukkig heb ik nog geen gebruik hoeven maken van het product, m.a.w. geen pech of ongeluk gehad waardoor mijn info nodig is. Het is gewoon een fijn idee dat ALS er iets gebeurd, hulpdiensten of omstanders mijn informatie kunnen opvragen

Jan Meijer

Gemakkelijk bestellen maar duurd even voor dat je het krijgt