Safe-ID

Ivo Pothaar

Het bestellen gaat makkelijk, de service is perfect en de levering probleemloos. Met het product ben ik tevreden omdat ik bij duurlopen die ik in m'n eentje doe een medisch paspoort en informatie... Het bestellen gaat makkelijk, de service is perfect en de levering probleemloos. Met het product ben ik tevreden omdat ik bij duurlopen die ik in m'n eentje doe een medisch paspoort en informatie voor thuis bij mij heb. Wat ik helaas wel gemerkt heb, is dat anderen het scannen en openen van de q- code ingewikkeld vinden. Je moet smartphone bij je hebben, een reader/scanner die de q-code "pakt". Ik ken ook iemand die die dit bij spoed allemaal te langdurig vin duren en de safe-id niet meer draagt. Een andere loopstoel draagt de band ook niet meer maar de reden ken ik niet. Iemand ander geeft de voorkeur aan een niet -reannimeetpenning. De safe-id vraagt te veel tijd in die gevallen en hulpverleners zullen de om te reanimeren niet afwachten tot safe-id zich opent. Niet reanimeren op het plaatje of speciaal bandje laten zetten?
Succes Ivo

Nico Koomen

Het was voor mij niet duidelijk dat je voor elke tag een eigen account per persoon moet hebben.

Reactie Safe-ID:

Je hoeft niet voor elke tag een account te hebben. Wel voor ieder persoon die zijn/haar gegevens wil meenemen. Per persoon kan je dan eindeloos veel tags koppelen die naar hetzelfde persoonlijk... Je hoeft niet voor elke tag een account te hebben. Wel voor ieder persoon die zijn/haar gegevens wil meenemen. Per persoon kan je dan eindeloos veel tags koppelen die naar hetzelfde persoonlijk profiel verwijzen

Corné Helsen

Zeer gemakkelijk alles te bestellen

Fleur Kreischer

Snelle levering en werkt prima

G. van Vemde

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Jammer dat de armband uitverkocht is.

Joop de Leest

Inmiddels bandje ontvangen ,en naar tevredenheid opgelost !

Dick Jolink

Via de website mijn safe ID en armband uitgezocht. Met twee dagen was het in huis. Makkelijker kan het niet.

Jacqueline van Dijk-Overwater

De gaatjes voor de schoenveter was al met een half jaar stuk.
Is hier garantie op ?

Martijn van Sluis

Simpel, duidelijk en een kwalitatief goede polsband