Safe-ID

Ingeborg Feenstra

Makkelijk in gebruik, ook voor evt. hulpverleners. Uitkomt voor mensen met een ernstige ziekte en meds-gebruik die graag op pad gaan.

Reactie Safe-ID:

Precies... en nog veel meer ;-)

Marnix Harssema

De verlenging van mijn abonnement is zonder aankondiging gegaan. Deze survey uitnodiging was de enige aanwijzing dat ik een 'aankoop' gedaan heb. Ook geen factuur achteraf in mijn mail.

Reactie Safe-ID:

Indien gewenst sturen we je een factuur uiteraard. De bevestiging zit wellicht in jouw 'ongewenste mail'?

Ho Lian Kwee

Hulp en levering was vriendelijk en professioneel.
Hulp en levering was vriendelijk en professioneel.
Ik heb mijn Safe-id al een paar jaar en droeg hem continu omdat ik elke dag wel buiten ben. Maar nu de laatste week krijg ik irritatie op mijn pols van het metalen plaatje.. heel jammer. Ik kan hem nu niet meer om.

Reactie Safe-ID:

Als je even contact opneemt met ons dan kunnen we kijken naar wellicht een passend alternatief

Yilla Threels

Perfecte service, werd super goed geholpen en ze zijn klantvriendelijk. Ook met het product ben ik meer dan tevreden!

Reactie Safe-ID:

Dat is een fraaie review. Dankjewel!

Michel van Pruissen

Mooi netjes afgewerkt qr plaatje

Dank

Patrick Coenen

Was een verlenging abonnement. Ging automatisch

Reactie Safe-ID:

Lekker makkelijk inderdaad, maar vooral veilig, omdat je niet met een inactieve tag kan komen te staan

Carien Kirkels

Prima. Ik mis wat variatie in producten.

Reactie Safe-ID:

We hebben een zogenaamde 'roadmap' met nieuwe producten, maar door Corona problematiek zijn we daar nog niet aan toegekomen. Laat ons vooral weten aan welke variatie je denkt

Ron Eppink

Overstap naar jullie ging probleemloos. Gelukkig nog geen gebruik hoeven maken, maar blij met het gevoel van zekerheid mbt reanimatie ed dankzij safe-ID

Fijn om te horen

Erica Dingemans

Ben erg blij mee

Reactie Safe-ID:

Wij zijn erg blij met jouw review en jouw vertrouwen in Safe-iD

Ton Eijkelenboom

Geeft een veilig gevoel

Reactie Safe-ID:

Dat is een van de belangrijkste waardes inderdaad. Zowel voor jou als eventuele hulpverleners, maar juist ook thuisblijvers