Safe-ID

Herm Jansen

Alles zoals verwacht

Reactie Safe-ID:

Zo zou het inderdaad altijd moeten zijn. Dankjewel

R M Sprokholt

Geen poespas na de melding dat een tag het niet meer deed direct een vervanger gekregen. Nieuwe bestelling wordt snel en correct afgehandeld

Reactie Safe-ID:

Zo hoort het in onze ogen. Dankjewel

Wim De Jong

Snel geleverd. Maar nog niet aa gemeld.

Reactie Safe-ID:

We hebben inmiddels contact gehad en alles staat goed

Edgar Knol

Het contact met Safe-ID is altijd zeer goed en ik vind dit een super oplossing.

Dankjewel Edgar!

Gerrit Klop

Dank

Stefke Teunisse

Prima, snel geleverd en goede kwaliteit

Reactie Safe-ID:

Dankjewel voor de mooie review

Nelly Landman - Marcelis

Ik had even moeite met de site om mijn gegevens in te voeren. Uiteindelijk is het gelukt. Met mijn gegevens aan mijn pols ga ik gerust op reis de komende maanden. Super idee dit systeem.
Mooie...
Mooie polsband ook !

Reactie Safe-ID:

Dat is goed om te horen. We hebben best een complete service en daarom kan goed kijken nodig zijn om alles in te vullen en goed te zetten. Gelukkig lukt dat door de duidelijke site over het... Dat is goed om te horen. We hebben best een complete service en daarom kan goed kijken nodig zijn om alles in te vullen en goed te zetten. Gelukkig lukt dat door de duidelijke site over het algemeen goed, maar staan we altijd klaar voor assistentie

Cees Vd kruit

Goede levering

Dankjewel

Alje Wierenga

Snel geleverd, makkelijk te registreren

Fijn om te horen

Diane Van Haute

Geen probleem met de uitvoering van mijn bestelling ook het invullen van het profiel ging zonder problemen

Reactie Safe-ID:

"zonder problemen" horen we graag. Dankjewel