Safe-ID

Jelmer Kramer

Makkelijk te bestellen en de pagina te vullen.

Reactie Safe-ID:

Goed om te horen dat het makkelijk gaat!

Mw. M.C. van Zwietering

Reactie Safe-ID:

Hoe zouden we er een 8 van kunnen maken?

piet Jacobs

Alls perfect geregeld ook de hulp al je er even niet uitkomt gr Piet jacobs

Reactie Safe-ID:

We hechten inderdaad veel waarde aan service

Ab Ooms

Bestellen gaat heel makkelijk en er wordt snel geleverd.

Reactie Safe-ID:

Fijn, zoals de bedoeling is

Noortje Dingen

Mooi horloge trac maar jammer dat ik op de site niet mijn oude codes van save me kon invoeren Omdat jullie het overnemen waarom dan alles opnieuw aanschaffen ???

Reactie Safe-ID:

Er is sprake van een misverstand. De reden om opnieuw aan te melden en aan te schaffen is omdat we Save-Me niet overnemen. Voor ons is 2 dezelfde systemen in de lucht houden te arbeids- en... Er is sprake van een misverstand. De reden om opnieuw aan te melden en aan te schaffen is omdat we Save-Me niet overnemen. Voor ons is 2 dezelfde systemen in de lucht houden te arbeids- en kapitaalintensief. Wel hebben we in overleg alle klanten aangeboden om onder gunstige voorwaarden over te stappen. Daar hoort echter wel het opnieuw aanmelden bij en is inderdaad even een (klein) klusje

Miranda

Vind het persoonlijk wat duur voor iets wat ik bij nader inzien eigenlijk niet nodig heb. Ik overweeg dan ook om het abonnement te stoppen. Daarnaast was bij aanschaf (op locatie bij run for Kika)... Vind het persoonlijk wat duur voor iets wat ik bij nader inzien eigenlijk niet nodig heb. Ik overweeg dan ook om het abonnement te stoppen. Daarnaast was bij aanschaf (op locatie bij run for Kika) niet duidelijk dat het een abonnement was. Het leek een eenmalige aanschaf.

Reactie Safe-ID:

Dankjewel voor je feedback. Misschien in de drukte niet helemaal begrepen, maar we zetten in het aanmeldproces wel 3 keer dat het om een abonnement gaat. We zullen nog eens kijken... Je bent wel al... Dankjewel voor je feedback. Misschien in de drukte niet helemaal begrepen, maar we zetten in het aanmeldproces wel 3 keer dat het om een abonnement gaat. We zullen nog eens kijken... Je bent wel al een tijdje gebruiker, want de laatste Run for KiKa voor ons was voor Corona. Wat is de reden dat je het iet gebruikt. Want als dat het geval is, is het inderdaad weggegooid geld.... Je mag ons altijd bellen op 020-2611970

AJPM Janssens

Mooi product.

Mooie feedback!

Dirk Van Eck

Levering volgens afspraak en vragen werden netjes beantwoord

Reactie Safe-ID:

Daar zijn we voor. Het zou nog mooier zijn als je niet eens vragen zou hoeven stellen. Daarom luisteren we graag goed en kijken of we kunnen verbeteren of verhelderen

Nol Oosterink

Goed product. Service en levering zijn Goed en op tijd. De koppeling met de tag gaf wat problemen,maar is na enig zoekwerk prima gelukt

Reactie Safe-ID:

Dankjewel voor je feedback. De afgelopen periode hebben we veel veranderingen doorgevoerd om het aanmelden goed uit te leggen. Dat gaat over het algemeen goed, maar kan wellicht nog duidelijker.

Theo van der Velden

Zeer goed, de eerste bestelling was blijven liggen ik post, en na dat we melden dat de bestelling nog niet bezorgd was hebben ze direct de bestelling opnieuw verstuurd en die was de volgende dag... Zeer goed, de eerste bestelling was blijven liggen ik post, en na dat we melden dat de bestelling nog niet bezorgd was hebben ze direct de bestelling opnieuw verstuurd en die was de volgende dag binnen

Kijk aan, opgelost