Safe-ID

Jan van den Berg

Mooi product, werkt eenvoudig

Reactie Safe-ID:

Zo eenvoudig mogelijk is inderdaad het doel

Erik van Huffelen

Mooie producten die de veiligheid van elk buitenmens verbeteren. Duidelijk bestelproces en goede service. Ik ben blij met mijn Safe-ID.

Reactie Safe-ID:

Wij zijn blij met jou als drager en ambassadeur voor zowel Safe-iD als ook al jouw goede doelen activiteiten!!

Theo Velden

Levering na een week nog niet ontvangen ook niets gehoord

Beste Theo,
jouw bestelling is verwerkt en verzonden op 13 juli. Goed dat je hier reageert. We nemen even contact op met je of alle adresgegevens kloppen en zorgen dat het in orde komt

Marco Schouten

Eenvoudig bestellen en snelle levering

ZO simpel mag het zijn

Frank Olsthoorn

Praktisch bandje (ik gebruik het aan mijn horlogebandje) en veilig gevoel wanneer (alleen) op fietstripjes.

Dat is het zeker!

Pierre Wiericx

Bestellen is eenvoudig, ruime keuze aan productvarianten, snelle levering en eenvoudig in gebruik te nemen

Reactie Safe-ID:

Kijk, dat zijn mooie woorden. Dankjewel

Wouter Weijers

Er bestond wat onduidelijkheid over verschil in wachtwoord en " tag".
Er bestond wat onduidelijkheid over verschil in wachtwoord en " tag".
Toen het bestelde product kwam met de " tag" bleek deze niet te koppelen. Hulp van Dave is snel en accuraat: gaf een hint om de QR code te scannen ivm onduidelijkheden in de spelling van letters. Dus wat lastig om alles lopend te krijgen maar goede ondersteuning.

Reactie Safe-ID:

Dank voor je review. We zullen nog eens kijken of we niet teveel 'jargon' gebruiken

Maurice Widdershoven

Prima product

Prima feedback :-)

C.J. Baars

Ik wilde het abonnement bedrag van een andere rekening laten afschrijven maar dat is nogal ingewikkeld en de "chat"medewerker was erg vriendelijk maar kon mij ook niet zo goed helpen. Ik heb nu via... Ik wilde het abonnement bedrag van een andere rekening laten afschrijven maar dat is nogal ingewikkeld en de "chat"medewerker was erg vriendelijk maar kon mij ook niet zo goed helpen. Ik heb nu via ideal betaald, waarna bleek dat ik de periode 2023 t/m 2024 betaald had terwijl 2022 t/m 2023 nog open stond. De medewerker heeft dát toen wel omgezet maar ik weet nog steeds niet of het rekeningnr voor de incasso van volgend jaar nu veranderd is. Volgens de medewerker wel maar heb er niet zoveel vertrouwen in.

Reactie Safe-ID:

Dank voor je reactie. Het incasseren gaat altijd via ons, maar de verantwoordelijkheid voor het afgeven van een machtiging moet altijd via de rekeninghouder. Alleenstaande nu overigens goed en... Dank voor je reactie. Het incasseren gaat altijd via ons, maar de verantwoordelijkheid voor het afgeven van een machtiging moet altijd via de rekeninghouder. Alleenstaande nu overigens goed en hebben we ook bevestigd. ‘No worries’

Kees Smit

Snel, makkelijk en handig!

Top, dankjewel