Safe-ID

Joop Bregman

Duidelijk product. Enig risico is dat foute derden de Qr code stelen en zo je huisadres zien terwijl jij onderweg bent

Beste Joop,
Beste Joop,
dat is inderdaad een punt. We benadrukken daarom dat je goed moet nadenken over de gegevens die je meeneemt in jouw profiel. Daarnaast zijn de producten zo ontworpen dat een ander die niet zomaar kan scannen zonder jouw medeweten. Zo raden we een QR-code op een stadsfiets af en is het niet de bedoeling spullen met een Safe-iD te laten slingeren

Rutger Dekker

Voortbordurend op wat ik al had werkt mijn Safe id armband goed.

Reactie Safe-ID:

We zijn blij dat we de klanten van Jur en Save-Me een goed alternatief kunnen bieden, dankjewel

Willem Bossong

Makkelijk en snel in huis. Het was zorgvuldig ingepakt en het artikel is precies wat ik had verwacht.

Goed om te horen

Gerard du Chatenier

Keurig verpakt en snel geleverd

Reactie Safe-ID:

Blij dat de verpakking goed beoordeeld wordt. De welkom flyers waren helaas nog in bestelling, maar die kunnen we binnenkort weer toevoegen zelfs ;-). Dankjewel

Patrick Vroonland

Makkelijk bestellen en snel in huis

Reactie Safe-ID:

We streven er inderdaad niet alleen naar je een veilig gevoel te geven met onze producten, maar ook om goede service te bieden. Fijn om te horen dat dat lukt!

Ron Eppink

Net overgegaan van save-me naar safe-id. Oogt hetzelfde en als eerste indruk biedt het dezelfde service tegen dezelfde prijzen. Had een probleempje met activeren maar werd snel geholpen.

Reactie Safe-ID:

Goed dat we je konden helpen. We hebben daarvoor besloten goed beschikbaar te zijn, maar we luisteren ook goed om te kijken waar we kunnen verbeteren

Jack Lebbe

Nvt heb het als kado gekregen

Reactie Safe-ID:

Dat is een mooie aanbeveling voor jou en ons van de gever :-)

Roel Brink

Site ziet er goed uit , levering in ongeveer 5 (werk)dagen

Reactie Safe-ID:

De levering was in dit geval zelfs niet helemaal conform onze uitgangspunten, maar blij dat je toch een mooi cijfer geeft

Ferdi Schippers

Snelle levering en goede service

Reactie Safe-ID:

We hadden in jouw geval echt even wat onverwachte tegenslag, maar we zijn er samen goed uit gekomen. Dankjewel

Gerrit van Nijendaal

Levering goed maar probleem het wachtwoord pakt niet op de telefoon

Reactie Safe-ID:

Deze zou je even toe moeten lichten, want dit klinkt ons vreemd in de oren. Wat er wel eens gebeurd is dat bij knippen en plakken een spatie mee gaat.... dat werkt dan inderdaad niet