Safe-ID

Jack Lebbe

Nvt heb het als kado gekregen

Reactie Safe-ID:

Dat is een mooie aanbeveling voor jou en ons van de gever :-)

Roel Brink

Site ziet er goed uit , levering in ongeveer 5 (werk)dagen

Reactie Safe-ID:

De levering was in dit geval zelfs niet helemaal conform onze uitgangspunten, maar blij dat je toch een mooi cijfer geeft

Ferdi Schippers

Snelle levering en goede service

Reactie Safe-ID:

We hadden in jouw geval echt even wat onverwachte tegenslag, maar we zijn er samen goed uit gekomen. Dankjewel

Gerrit van Nijendaal

Levering goed maar probleem het wachtwoord pakt niet op de telefoon

Reactie Safe-ID:

Deze zou je even toe moeten lichten, want dit klinkt ons vreemd in de oren. Wat er wel eens gebeurd is dat bij knippen en plakken een spatie mee gaat.... dat werkt dan inderdaad niet

Cas van den Broek

Alles ging perfect, het product ziet er gelikt uit en hartstikke makkelijk en safe......

:-)

Net wat een mens nodig heeft als men hulp behoeft.

Net wat een mens nodig heeft.

Reactie Safe-ID:

Inderdaad. En soms is het zelfs gewoon gemakkelijk voor eigen gebruik. Bijvoorbeeld om even jouw medicijnlijst te raadplegen of een ander jouw contact te laten bellen als je telefoon leeg is

Leo van Dommelen

Dat is al van een paar jaar terug. Abonnement loopt door

Reactie Safe-ID:

Goed om te horen dat je nog steeds tevreden gebruiker bent

XX

Oke

Reactie Safe-ID:

"OK" vinden we OK, maar graag maken we er een "heel OK" van. Kan je ons vertellen hoe we dat in jouw ogen kunnen doen?

Rogier Kuijpers

Goed product

Goede review :-)

Anja Aarts

Een waardig alternatief voor het Save-me platform en een aanrader om hier naar over te stappen. Bestellen is heel eenvoudig en de verwerking van mijn order ging super snel. Mooie produkten en het... Een waardig alternatief voor het Save-me platform en een aanrader om hier naar over te stappen. Bestellen is heel eenvoudig en de verwerking van mijn order ging super snel. Mooie produkten en het activeren van je tag en het gereedmaken van je profiel is heel simpel. En de klantgerichte medewerkers zijn een verademing.

Deze lijsten we in ;-)