Safe-ID

Esseline Lee

Ik ben ontzettend blij met het product. Ik ben laatst door een ongeluk naar de ehbo gebracht. Ik had geen id of iets bij mij. Maar wel de Safe-id aan mijn mijn horloge. Het ziekenhuispersoneel vond... Ik ben ontzettend blij met het product. Ik ben laatst door een ongeluk naar de ehbo gebracht. Ik had geen id of iets bij mij. Maar wel de Safe-id aan mijn mijn horloge. Het ziekenhuispersoneel vond het harstikke handig. Alles stond er in dat zij moesten weten.

Reactie Safe-ID:

Hoort zegt het voort. Fijn om te horen

Wilma Verschure

Ik dacht dat ik mijn product moest scannen. Maar ik moest die code intikken die moeilijk leesbaar was.
Maar op het is goed gekomen.

Reactie Safe-ID:

Hoi Wilma, met scannen had het ook gelukt hoor, maar deze weg is ook prima. Iets moeilijker leesbaarder inderdaad. Maar goed, je bent ‘aangehaakt’ :-)

Catharina de Haan-Dujardin

Bestellen en het product zelf perfect. Omzetten naar nieuwe dashboard wat moeilijk.

Reactie Safe-ID:

Dankjewel voor jouw feedback. We proberen het steeds weer makkelijker te maken, maar laat ons vooral weten wat er precies makkelijker zou kunnen in jouw ogen

Alice Bos-Heinen

Zeer gemakkelijk

:-) dankjewel Alice

Jos Pas

Super product! Snel geleverd! Ben er heel blij mee!

Jet Matla

Ik heb hem nog niet om, ik snap de sluiting niet. En ik wil iemand toevoegen, vergt ook weer studie. Maar het uitlezen werkt! Goed product, snelle levering.

Hoi Jet,
Hoi Jet,
we hebben je een mail gestuurd met uitleg over het slotje met een verwijzing naar onze FAQ en we hebben een filmpje gemaakt over hoe je iemand toevoegt... We gaan er vanuit dat dat helpt, maar anders horen of lezen we het graag

Tjeerd de Jong

Echt makkelijk is het niet. Uiteindelijk klopte het wel. Wil graag Safe-ID verkopen naar de wat grotere bedrijven.

Reactie Safe-ID:

We weten dat er wat moeilijkheden waren met de leesbaarheid van de code. Soms zijn de leestekens inderdaad wat verwarrend als het gaat om de i en de L, de o en de 0. We weten helaas nog niet hoe dat... We weten dat er wat moeilijkheden waren met de leesbaarheid van de code. Soms zijn de leestekens inderdaad wat verwarrend als het gaat om de i en de L, de o en de 0. We weten helaas nog niet hoe dat perfect op te lossen, maar het staat genoteerd. We hebben wel de mogelijkheid om nieuwe tags te laten scannen door de gebruiker, waardoor je de tekens niet hoeft over te nemen. We zijn benieuwd naar jouw bedoeling met grote bedrijven

Jan

Als 74 jarige ging het prima duidelijk geschreven.

Dankjewel, Jan

Danny Rombouts

Prima en makkelijk

Zo horen we het graag

Rob Dreijklufft

Enige opmerking is de website. Deze is onduidelijk. Ik moest lang zoeken voor ik heel klein rechtsonder in het woord account zag staan om in te kunnen loggen.
Het maakt ook onoverzichtelijk al...
Het maakt ook onoverzichtelijk al de producten en diensten die jullie aanbieden. Maar vooral wil ik sneller en duidelijker kunnen inloggen.

Reactie Safe-ID:

Dankjwel. Als je via een telefoon kijkt is 'mijn account' inderdaad wat klein en wat lager te vinden op de pagina. We hebben fit meteen aangevuld door een knop 'INLOGGEN' in het hoofdmenu