Safe-ID

Jos Pas

Super product! Snel geleverd! Ben er heel blij mee!

Jet Matla

Ik heb hem nog niet om, ik snap de sluiting niet. En ik wil iemand toevoegen, vergt ook weer studie. Maar het uitlezen werkt! Goed product, snelle levering.

Hoi Jet,
Hoi Jet,
we hebben je een mail gestuurd met uitleg over het slotje met een verwijzing naar onze FAQ en we hebben een filmpje gemaakt over hoe je iemand toevoegt... We gaan er vanuit dat dat helpt, maar anders horen of lezen we het graag

Tjeerd de Jong

Echt makkelijk is het niet. Uiteindelijk klopte het wel. Wil graag Safe-ID verkopen naar de wat grotere bedrijven.

Reactie Safe-ID:

We weten dat er wat moeilijkheden waren met de leesbaarheid van de code. Soms zijn de leestekens inderdaad wat verwarrend als het gaat om de i en de L, de o en de 0. We weten helaas nog niet hoe dat... We weten dat er wat moeilijkheden waren met de leesbaarheid van de code. Soms zijn de leestekens inderdaad wat verwarrend als het gaat om de i en de L, de o en de 0. We weten helaas nog niet hoe dat perfect op te lossen, maar het staat genoteerd. We hebben wel de mogelijkheid om nieuwe tags te laten scannen door de gebruiker, waardoor je de tekens niet hoeft over te nemen. We zijn benieuwd naar jouw bedoeling met grote bedrijven

Jan

Als 74 jarige ging het prima duidelijk geschreven.

Dankjewel, Jan

Danny Rombouts

Prima en makkelijk

Zo horen we het graag

Rob Dreijklufft

Enige opmerking is de website. Deze is onduidelijk. Ik moest lang zoeken voor ik heel klein rechtsonder in het woord account zag staan om in te kunnen loggen.
Het maakt ook onoverzichtelijk al...
Het maakt ook onoverzichtelijk al de producten en diensten die jullie aanbieden. Maar vooral wil ik sneller en duidelijker kunnen inloggen.

Reactie Safe-ID:

Dankjwel. Als je via een telefoon kijkt is 'mijn account' inderdaad wat klein en wat lager te vinden op de pagina. We hebben fit meteen aangevuld door een knop 'INLOGGEN' in het hoofdmenu

Paul Bleker

Zat voorheen bij save-me. Door een tragische oorzaak opgeheven. Safe-ID is een goede vervanger. Goede begeleiding. Ik mis een tag met opschrift:" NIET REANIMEREN" om op een armband te bevestigen dus... Zat voorheen bij save-me. Door een tragische oorzaak opgeheven. Safe-ID is een goede vervanger. Goede begeleiding. Ik mis een tag met opschrift:" NIET REANIMEREN" om op een armband te bevestigen dus heb ik de oude van save-me gebruikt. De instructies kunnen iets beter en de activatie van tags iets duidelijker.

Reactie Safe-ID:

Dankjewel voor je uitgebreide feedback. We merken dat Save-Me gebruikers net iets anders gewend zijn en ons gelukkig de mogelijke verbeteringen doorgeven.

Dorien van Nimwegen

Ik had nogal wat vragen/problemen en die zijn prima en snel voor mij beantwoord/opgelasot

Fijn om te horen!

Wouter

Heel handig om medische gegevens altijd bij je te dragen. De watch tag besteld. Product bestellen ging prima, ook aanmaken van account ging erg gemakkelijk. Jammer dat de levering niet wat sneller... Heel handig om medische gegevens altijd bij je te dragen. De watch tag besteld. Product bestellen ging prima, ook aanmaken van account ging erg gemakkelijk. Jammer dat de levering niet wat sneller is..... Anders zeker 5 sterren waard.

Reactie Safe-ID:

Excuus voor de late levering. Er was inderdaad wat mis gegaan. Wel fijn dat dat de rest wel naar tevredenheid gaat! Dankjewel

Denise Smith

Heel makkelijk alles in te stellen

Reactie Safe-ID:

Fijn, want dat is precies de bedoeling