Kwaliteit
Afspraken nakomen
Prijs
Communicatie

Ulehake montage & installatie

Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel, en dat is uitgekomen. Snelle service, klantgericht en kwaliteit.
Erg blij dat ik de overstap naar Saleswizard heb gemaakt, ik ben nu beter vindbaar en dat is te merken ....

RiVa

De contacten met saleswizard verlopen heel soepel. De service en dienstverlening is van goede kwaliteit.

Geerts Garagedeuren

Goede service top bedrijf

Rojas Zonwering, Montage & Woondecoraties

Benaderbaar, zeer aardig, behulpzaam en kundig personeel

ANNEX Couture

SalesWizard is een bedrijf dat vriendelijk, open en vooral duidelijk en geduldig is in communicatie. Voor mij betekend
het expertise en vakmanschap. En vooral ook meedenkend in het proces...
het expertise en vakmanschap. En vooral ook meedenkend in het proces wat past bij mijn bedrijf. Ik ben blij met de samenwerking.

4M-Trading

Goede service, Word altijd goed geholpen bij problemen.

S-S Enginering B.V.

(Bewerkt)

Wordt goed op de klant wensen ingespeeld
Houd de klant op de hoogte met verbeteringen

Ton Mulder Schildersbedrijf BV

Wij zijn voor de 1e keer met Sales Wizard een samenwerking aangegaan, en we kunnen alleen maar positief zijn of de werkwijzen en de uitvoering van de werkzaamheden, ondersteuning en support

Verbeek Reclame

Goede ervaringen met SalesWizard, al bij verschillende concullega`s hiervoor geweest. Maar nu al een hele tijd een tevreden klant bij SalesWizard.

beste winkels

Fijn dat dit bedrijf alles-in-1 aanbiedt. Voor mijn website, vindbaarheid, Facebookpromotie heb ik nu 1 bedrijf die mij met alles kan helpen. Geen bla bla of poespas, gewoon handige tips