Juul Meulenkamp

Snelle afwikkeling

Ruim assortiment

Geenen

Materiaal en verzenden .

Snelle levering, heldere communicatie over status en retour mogelijkheden.

Heldere communicatie op de website over retour mogelijkheden.

Gottmer

Snel en klantgericht en vriendelijk

Assortiment

Direct en correct

snelheid

Mike

Groot aanbod en snelle levering

Uitgebreid assortiment, redelijke prijzen en snelle verzending

J.Kuppens

Positief

correcte levering

Hans van Scheijen

Goede ervaring

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Particulier

Super

Goede communicatie

Was al tijden op zoek naar een vervanger voor een 75 Watt halogeenlamp met een B15d fitting. De halogeen uitvoering is steeds lastiger te verkrijgen. In het armatuur past enkel een smalle buis. Ik... Was al tijden op zoek naar een vervanger voor een 75 Watt halogeenlamp met een B15d fitting. De halogeen uitvoering is steeds lastiger te verkrijgen. In het armatuur past enkel een smalle buis. Ik wist dat deze lampen op de markt waren, maar enkel in GB te bestellen. Echter elke website daar gaf aan niet te leveren op het vasteland.
Eindelijk vond ik deze webwinkel die wel in NL levert. Na aarzeling over de afmetingen, welke op de site staan, en nog eens meten in het armatuur, ja hij zou net kunnen passen, heb ik hem besteld. Het was vlak na kerst en de winkel was even t/m oud-en-nieuw gesloten. Op de eerste werkdag na nieuwjaar kreeg ik een bevestiging van de bestelling en een dag later zat ie al in de brievenbus.

Deze buislamp zit nu in het armatuur en ik ben zeer tevreden over de lichsterkte.