Klaas Schenk

Ik was opzoek naar een speciale tl-lamp voor in de insectendoder.
SameLight was de enige die deze snel en in enkele verpakking kan leveren aan particulieren.
In de middag besteld en de...
Ik was opzoek naar een speciale tl-lamp voor in de insectendoder.
In de middag besteld en de volgende ochtend in huis voor een schappelijke prijs.

Snelle levering, normale prijs, goed verpakt en goede communicatie

WG van Ee

Prima,duidelijk, komen afspraak na

Gewoon goed

Romain Van Espen

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk web.correcte informatie over de ganse lijn

Deskundige informatie en snelle levering en een duidelijke overzichtelijke website

Michel

Top. Snelle levering.

Snelle service

Albert jan zwijnenburg

De lamp klopte niet ik heb hem terug gestuurd met een mail of ik mijn geld terug kon krijgen maar dat is nogsteeds niet gebeurt

Snelle reactie maar vervolgends geen geld terug gehad

Reactie Samelight.nl:

Deze terugbetaling is op dezelfde dag gedaan als dat de lamp hier teruggekomen is. Ik heb u ook via de mail gevraagd dit nogmaals na te kijken waar u niet meer op gereageerd heeft.
Ik neem aan...
Ik neem aan dat het in orde is. Mocht het volgens u toch niet kloppen hoor ik dit graag van u.

Erwin

Snelle levering en goede prijzen

Ik de foute lampen besteld, zonder problemen kunnen retournieren, binnen 3 dagen had ik de goede lampen in huis

Goede ervaring. Artikel snel gevonden op de site en deze werd ook snel geleverd.

Ruim assortiment
snelle afhandeling

Zeer goede en vriendelijke service