Snelle kevering

Duidelijke infoop de site en goede levering

Goede prijs

goede prijs snelle levering

Henk

Goede kwaliteit.

Led Filinea buizen besteld. Snelle levering en goed verpakt. Kwaliteitsmerk voor een redelijke prijs. Erg tevreden over de artikelen.

Doen wat moet

Doen wat ze moeten doen

Goed en snel

Duidelijke productomschrijving met foto en snelle levering. Prima.

Leon Klerks

Prima service

Netjes en snel geholpen tegen een prima prijs

Ilona

Prima service!

Ik had drie gloei globelampen besteld die niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn. De volgende dag werden ze al netjes bezorgd in keurige verpakking. Het bleek dat ik de verkeerde had besteld. Ik... Ik had drie gloei globelampen besteld die niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn. De volgende dag werden ze al netjes bezorgd in keurige verpakking. Het bleek dat ik de verkeerde had besteld. Ik stuurde een mail waar meteen op gereageerd werd en ik kon het retour sturen waarop zij meteen de goede lampen opnieuw stuurde zonder dat ik opnieuw verzendkosten hoefde te betalen. Ik vind het prima en betrouwbare service!

Niels van Burgsteden

Betaalbaar en snel

Ik was op zoek naar lampen die tot voor kort gewoon nog bij de praxis in het schap hingen. Daarop ben ik het internet gaan afstruinen, en kwam op deze site terecht. Betreffende lampen besteld en... Ik was op zoek naar lampen die tot voor kort gewoon nog bij de praxis in het schap hingen. Daarop ben ik het internet gaan afstruinen, en kwam op deze site terecht. Betreffende lampen besteld en betaald. De volgende dag stond de pakketbezorger er al met een prima verpakt pakketje.

m van Drunen

Heldere service

goede duidelijke site met aanwezige voorraad en een alternatief als het gevraagde produkt niet meer te verkrijgen is .

al een aantal maal een aankoop gedaan en nooit teleurgesteld.