Samelight

Prima advies over het aan te schaffen onderdeel. Vriendelijke bejegening. Overzichtelijke site.

J. Hoogendoorn

Niets mis mee.

Snel en betrouwbaar.

Snelle service en vertrouwen in elkaar

Van een bestelling tamelijk speciale (dure!) led-lampen was er een stuk. Één telefoontje en het was geregeld: 's anderendaags lag de vervanger in de bus. De vraag of het defecte exemplaar retour... Van een bestelling tamelijk speciale (dure!) led-lampen was er een stuk. Één telefoontje en het was geregeld: 's anderendaags lag de vervanger in de bus. De vraag of het defecte exemplaar retour moest werd niet beantwoord aan de hand van "vertrouwen we die klant", maar aan de hand van "draagt het bij aan voorkomen van missers?"

N. Van Hoorde

Aankoop ledlampten

snel en goede service

Goede en snelle service

Francy de Jong

TL-verlichting

Duidelijke website, snelle leverantie

Wel netjes de volgende dag geleverd

Had de lampen die ik nodig had eerder al bij twee andere bedrijven besteld, maar die deden allebei erg lang over de levering. SameLight leverde wel netjes de volgende dag. De TL's waren erg goed... Had de lampen die ik nodig had eerder al bij twee andere bedrijven besteld, maar die deden allebei erg lang over de levering. SameLight leverde wel netjes de volgende dag. De TL's waren erg goed ingepakt!

Goede ervaring

Goed product, heel, heel snel geleverd!

Snel betrouwbaar

super snelle levering

Zeer tevreden

Snelle levering, goede prijs.