Top service.

Na de ontvangst van mijn bestelling waren van een soort lamp 4 van de 6 lampen defect. Na een mailtje werd het keurig netjes opgelost en nieuwe lampen toegezonden!

Top service.

Goede lampen, snelle bezorging, juiste betalingsverwerking

Zeer tevreden met de levering en met mijn lampen

Hans Vodeb

Zonder problemen vervangend artikel leveren

Nadat mijn bestelling (een T5 lamp) niet bleek te functioneren, kreeg ik na reclamatie zonder morren meteen een nieuwe lamp gestuurd. Het kostte alleen maar een e-mailtje. Lamp Vision nam alle... Nadat mijn bestelling (een T5 lamp) niet bleek te functioneren, kreeg ik na reclamatie zonder morren meteen een nieuwe lamp gestuurd. Het kostte alleen maar een e-mailtje. Lamp Vision nam alle kosten voor haar rekening.

Goede en snelle afhandeling van de bestelling.

Niet duur.

Aanschaf 8w/33

Het is lastig om uw website te vinden Wanneer je Lampvision invoert dan is er geen verwijzing nar de Website
Je probeert dan iets te zoeken op internet en tot je verbazing kom je dan weer it bij een dochteronderneming van Lampvision. Een verwijzing nar de internetshop is aan te bevelen

Elders niet te verkrijgen

Geleverd binnen een redelijke termijn. Goed verpakt.

Scherpe prijs, snelle levering

Nadat ik een bestelling had gemaakt (en betaald) wilde ik nog een klein onderdeel toevoegen, zonder weer verzendkosten te moeten betalen. Een telefoontje was genoeg om dit geregeld te krijgen. Prima... Nadat ik een bestelling had gemaakt (en betaald) wilde ik nog een klein onderdeel toevoegen, zonder weer verzendkosten te moeten betalen. Een telefoontje was genoeg om dit geregeld te krijgen. Prima service!

Correcte afhandeling na foute levering

Na melding van de foute levering werd direct het juiste product opgestuurd.
Zelfs nog voordat het verkeerde product was geretourneerd.

Plataan

Floodlight Led 10W

Overzichtelijke site, vlotte betaling en snelle levering.

Bestelling

Prima.