K. van Capelle

Je koopt deze lichtbronnen omdat je een speciale lamp hebt dus is het uiterlijk van wezenlijk belang. Kopspiegellampen gekocht maar deze voldeden niet aan de verwachting qua uiterlijk.
Door verschillende soorten afbeeldingen waarbij het ontbrak aan duidelijke informatie (en die daardoor dus verwarring scheppen) op de site, een verkeerde en onnodig duurdere keuze gemaakt.
Gevraagd om een tegemoetkoming in onnodig gemaakte kosten zodat beiden partijen goedkoper uit zouden zijn dan de boel retourneren.
Ten eerste vinden ze te moeten bepalen dat het uiterlijk van de lichtbron niet belangrijk is...........dat is op zijn zachtst gezegd nogal opmerkelijk voor een lampenwinkel.
Je koopt geen kopspiegellamp om hem onder een lampenkap te stoppen toch!?
Vervolgens word alle schuld bij de koper zelf gelegd want ik had maar moeten informeren als iets me niet duidelijk was, hun treft geen enkele blaam.
Ondanks genoeg steekhoudende argumenten/feiten van mijn kant komen ze met reacties die er niet toe doen of waar het niet om gaat.
Na 3 pogingen van mijn kant om een ontevreden klant met voldoende argumenten tegemoet te komen op wat voor manier dan ook proberen ze zichzelf staande te houden met zwakke antwoorden.
Ze slaan de plank er volledig mis, dat was eens maar nooit meer iets kopen bij SHAME light, die naam verdienen ze.

Klachten afwijzen met onzinnige, slappe en niet terzake doende reacties/argumenten1

Karin Van Nobelen

Snel en netjes

Wilfred de Lange

Goed, echter door de verzendkosten waren 2 piepkleine lampjes wel erg duur! €12,95!

Pieter

Prima. Maar waarom zijn alle lampjes in losse verpakkingen? Kan dat niet anders?

Snelle response. Complete levering, snel verstuurd

Jean-Philippe Roelstraete

Top!

Snelheid

Marc

Een zeer attent bedrijf!

Persoonlijk

Robert De Vestel

Probleemloos besteld en geleverd !

zie boven

E.J. Kruithof