Wolfgang Bauer

Zeer goed

snelle levering, goede prijz, vele producten

Bogmans

Goede service

H. Gurbuz

Dit is de eerste keer dat ik hier bestel en ik ga voortaan ook hier blijven bestellen. Ik kreeg 2 kapotte lampen van de 10 besteld en na het doorgeven kreeg nog eens 2 voor de kapotte in de plaats.... Dit is de eerste keer dat ik hier bestel en ik ga voortaan ook hier blijven bestellen. Ik kreeg 2 kapotte lampen van de 10 besteld en na het doorgeven kreeg nog eens 2 voor de kapotte in de plaats. Prachtig toch? De klantenservice die antwoordt ook heel snel de vragen en zijn ook vriendelijk. Top ga zo door !!!

Ja, snelle levering. Goede, aardige en respectvolle klantenservice.

steenkist

Positief

groot assortiment

Claeys Luc

Zeer goed. Ze waren zeer snel bij het leveren.

Snelle levering. Sneller kan bijna niet.

W. Rijnbeek

Goede ervaring

Sympathieke communicatie

Jolly-Bijou.com

Perfect bedrijf voor al uw verlichtingsvragen en bestellingen, ook prijs technisch.

Veel verschillende soorten lichtbronnen

Bredero

E. Affourtit

Snelle goede levering van de gevraagde producten. Kwalitatief goed.

De snelheid van levering (conform het beloofde) en de stevige verpakking. De bezorger liet het pakje tot 3 maal toe uit zijn handen vallen maar alle lampen waren toch nog heel.

Rudolf Versieck

Levering was een dag overtijd. Ik kreeg telkens betichten we zijn wat later… tot 22:00u zelfs… ben dan maar om 23:00u gaan slapen.. hebben dan de volgende dag geleverd. Ik was thuis, niemand gebeld,... Levering was een dag overtijd. Ik kreeg telkens betichten we zijn wat later… tot 22:00u zelfs… ben dan maar om 23:00u gaan slapen.. hebben dan de volgende dag geleverd. Ik was thuis, niemand gebeld, het pakket stond in de hall omdat de doos niet in het kastje kon van de brievenbus.. verpakking veeeel te groot voor hetgeen er in zat..

Veel keuze