Samenstelling van het vleespakket
9.6/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10

Marco

Hele goede service! Ging niet helemaal goed met de bezorging, maar is meer als goed opgelost. Het vlees van de kip is heerlijk en vooral het feit, dat ze een mooi leven hebben, doet mij veel... Hele goede service! Ging niet helemaal goed met de bezorging, maar is meer als goed opgelost. Het vlees van de kip is heerlijk en vooral het feit, dat ze een mooi leven hebben, doet mij veel deugd.
Nadeel is dat ik meer van de kipfilet ben, dan van drumsticks enz. en in het pakket zit natuurlijk alles. Maar voor de rest, een dikke pluim.

Diervriendelijk en service

Ja

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Marco,
Beste Marco,
Iedereen koopt tenminste 1 of meerdere kippen. Wanneer deze versneden moeten worden kan dit naar wens voor u gedaan worden. Dan wordt ook echt die ene kip (of meerdere) voor u speciaal versneden. Zo voorkomen wij bakken vol met poten, bakken met vleugels en/of filets. Het is voor ons een vorm van respect ook wanneer het dier dood is.

Wil

Super (h)eerlijk vlees. tot de voordeur gebracht.

goed gekoeld thuisbezorgd

alles is prima zoals het gaat.

ideaal in gebruik

Van den boom

Heel positief. Goede service, heerlijk vlees. Kortom, helemaal goed

Kwaliteit vlees, erg goede verpakking en prima levering

Het kiezen van de hoeveelheid en verpakking zou wat duidelijker kunnen. Ik heb me daar wel eens in vergist

René Mathijssen

Flexibel bestellen

Geheel zelf je vleespakket samenstellen. Over het algemeen zeer goed kwaliteit rund- en varkensvlees. Alleen de grillworst viel wat tegen: niet erg smeuïg, alsof er fijngemalen bot doorheen was... Geheel zelf je vleespakket samenstellen. Over het algemeen zeer goed kwaliteit rund- en varkensvlees. Alleen de grillworst viel wat tegen: niet erg smeuïg, alsof er fijngemalen bot doorheen was gemengd.

Betere kwaliteit vlees gebruiken voor de grillworst.

Ja.

Huub en Kirsten

Eerlijk en heerlijk!

goed

goed

handig en hygiënisch

G.J.H. Bennink

Gewoon aardig

We zijn vooral van de wijn in beperkte mate, vlees is in zekere zin een bijproduct. De hachee was lekker

Best wel

Angeline

Goede keuze, lekker eerlijk vlees,goeie service.

Keuzemogelijkheid, pakket of zelf samenstellen van diverse soorten vlees rund,varken,kip. Handig verpakt in hoeveelheden die je zelf kunt kiezen.

Ja

Versijde

Al 5 jaar klant. Betrouwbaar en heerlijk vlees.

Altijd in goed overleg. Duidelijk over levertijd. Goed verpakt. Heerlijk vlees.

Heel makkelijk

Jan

Betrouwbaar, lekker en correct

goed vlees
goede informatie over voortgang bestelling
netjes verpakking per portie, goede labels

indicatie van de bereidingstijd van het rundvlees op de label vermelden. de folders die er normaal bij zitten verdwijnen op een gegeven moment, terwijl je nog wel vlees in de vriezer heb liggen.

ja

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Jan,
Beste Jan,
Het is inderdaad een verbeterpunt waar we al mee aan de slag zijn gegaan. Het bijgesloten boekje geeft alle informatie omtrent de bereiding, maar een QR code die straks op iedere verpakking komt te staan is veel efficiënter. Nog eventjes geduld.

Danielle

Super kwaliteit en service!!!
Heerlijk vlees!!

Zeer goede verzending. Track en trace is zeer goed te volgen.

Nvt

Goede website.