Samenstelling van het vleespakket
9.6/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10

Ben alleen maar positief, goed, eerlijk en lekker vlees. Vlees wordt netjes verpakt kan zo de vriezer in. Transport verloopt zoals afgesproken goed gekoeld prima allemaal ik ben zeer tevreden

Goed, eerlijk en zeer lekker vlees

Heb ik op dit moment niet

Zeer goed in gebruik

Tonnnie Jabroer Piet frabse

Prachtige Product we zijn er blij mee

Klantvriendelijkheid bezorging prima

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Prima zijn er heel blij mee

A.C.van der Wel

Wij zijn buitengewoon tevreden. Het rundvlees en de kipfilet waren net zo lekker als we van 30 jaar geleden gewend waren.

Vooral dat je bestelling thuis wordt afgeleverd.

Weet ik niet zo gouw.

ja.

heerlijk vlees

ruimere levertijden

ja

Etty Koops

(H)eerlijk vlees gegeten ook tijdens de kerstdagen gegourmet, wij proefden allemaal het verschil.

Het wordt keurig verpakt, per hoeveelheid die je wil, verzonden en aangeboden op de vrijdagavond, ideaal.

Het schakelen van het ene product naar het andere op de website ging nog weleens wat lastig.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk verpakt, per stuk of per 3 als je dat wilt.

Heerlijk vlees van uitstekende kwaliteit.

uitstekende kwaliteit en handzame verpakking

ga zo door

zeer tevreden

Het vlees is fantastisch maar ik heb wel een minpunt over de de bestelling. 1 keer had ik een verkeerde bestelling wat gelukkig wel weer goed kwam en de laatste keer was mijn bestelling van 1... Het vlees is fantastisch maar ik heb wel een minpunt over de de bestelling. 1 keer had ik een verkeerde bestelling wat gelukkig wel weer goed kwam en de laatste keer was mijn bestelling van 1 december niet compleet.
De hazenpeper zat er niet bij. Ik heb het laten weten via de chat en deze zou nageleverd worden maar helaas heb ik die nooit ontvangen. Vanwege de de drukke tijd rond kerst heb ik het zo gelaten.
Ik geloof wel dat het een goed bedrijf is maar er gaat waarschijnlijk met het inpakken van de bestellingen wel iets mis.

geweldig vlees

inpakken van de bestelling

zeker

Anna

Na tefoontje voor verandering ,goed opgelost .

Zou fijn zijn om meer kant en klaar produkten te kunnen kopen ,zoals bv. kip corden blue of gemarineerde vlees ,kip of zo !

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Helder keuze menu, fijn te kunnen kiezen in porties bij verpakking.

Het zou fijn zijn als het winkelmandje tijdje bewaard blijft. Ik heb meermaals meegemaakt dat wat mis gaat bij betalen. En bij volgende poging moet je dan weer helemaal opnieuw beginnen met je... Het zou fijn zijn als het winkelmandje tijdje bewaard blijft. Ik heb meermaals meegemaakt dat wat mis gaat bij betalen. En bij volgende poging moet je dan weer helemaal opnieuw beginnen met je boodschappen. En, die betaalproblemen komen vaak omdat niet heel duidelijk is waar je kortingscodes moet invullen. Dan ga je terug naar eerdere schermen en dan ben je alles kwijt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Bestelgemak kan beter, rest prima

Vera

Heerlijk, eerlijk vlees

Je kunt zelf een pakket samenstellen en de kwaliteit is fantastisch.

Absoluut