Samenstelling van het vleespakket
9.6/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10

Gemakkelijk bestellen, de mogelijkheid om zelf samen te stellen, prima kwaliteit en een vlotte bestelling. Kortom een aanrader👍🏼👍

Barbara Somers

Alles is erg goed geregeld.

vlees is keurig geportioneerd

Ik vind de receptenindex nogal rommelig. Als ik bv. rundvlees in tik, krijg ik inderdaad veel rundvleesrecepten maar ook die van gepocheerd ei........

ja

Theunissen

Mijn ervaring is heel positief

De verpakking en labels is efficiënt en netjes.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ook de lijst is gemakkelijk je weet wat er nog op voorraad is.

Peter van Ittersum

Helemaal oké, uitstekende service en dito kwaliteit van het vlees.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

gemakkelijk in gebruik, in bruikbare porties te bestellen zodat het zo de vriezer in kan.

A de Vries

Wij zijn erg tevreden over het functioneren van uw bedrijf. Komen we er niet uit vwb de bestelling dan worden we naar volle tevredenheid geholpen .
Het bestelde product is prima, we genieten...
Het bestelde product is prima, we genieten er steeds weer van. Mijn enige opm. is dat voor ons tweeen de porties meestal wat groot zijn( maar daar hebben we zelf een oplossing voor, b.v. 2dagen doen over 1portie!) De door u gekruide producten vinden we wat aan de pittige kant, mag wat minder zout. Maar vergeleken met " vlees uit de super" is uw product van topkwaliteit, dus niets dan lof!!!

Zie boven

Zie mijn opm boven

Ja zeker

Reactie Samen een koe kopen:

Beste A. de Vries, Wanneer u ons de volgende keer laat weten dat u het liefst uw vlees ongekruid ontvangt, dan kunnen wij dit zo voor u verzorgen. We hebben immers een eigen slager die alles op... Beste A. de Vries, Wanneer u ons de volgende keer laat weten dat u het liefst uw vlees ongekruid ontvangt, dan kunnen wij dit zo voor u verzorgen. We hebben immers een eigen slager die alles op ambachtelijk wijze klaarmaakt. Ook de porties kunnen per stuk verpakt worden. Wij doen graag iets extra's voor onze klanten. Ouderwets vlees met ouderwetse service, zullen we maar zeggen.

Bert

Prima ervaring, we moesten de levering even wat uitstellen vanwege vakantie, na contact met Kirsten was dat snel geregeld.
Vleespakket is zoals je het mag verwachten, erg smaakvol.

Contact met het bedrijf is uitstekend, je kan er je vragen kwijt en die worden erg snel beantwoord.
De levering is adequaat, prima geregeld.

Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker de website is duidelijk en je weet wat je besteld

Sonja Verheul

Correcte en duidelijk communicatie. Fijn dat je via de mail op de hoogte word gehouden .

Er is veel duidelijkheid. Het gemak van zelf samen stellen, maar ook een pakket bestellen is eenvoudig.
Leuke acties. Maar bovenal, het vlees is echt vlees! De dieren hebben het er zeer goed, waardoor je eerlijk vlees eet.

In de pakketten zitten soms teveel vleesproducten die je weinig tot niet gebruikt. Maar je kunt daarvoor natuurlijk ook gewoon zelf samenstellen.

Jazeker

Geweldige service

Nvt

Zeer gemakkelijk in gebruik

Jeanette

Vlees zoals vlees bedoeld is! Super kwaliteit.

Goede communicatie. Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben.
Verder is duidelijk vermeld wat het is en tot wanneer het te gebruiken is.

Minder plasticgebruik zou een pré zijn.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zoals ik al aangaf is duidelijk op de verpakking te zien wat erin zit en voor wanneer te gebruiken.

CM v Velzen

Heel fijn bedrijf, keurig verpakt.
En het vlees is ook heerlijk.

Ja helemaal goed.