Samenstelling van het vleespakket
9.6/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10

De verzending vinden prima , mooi en koel verpakt, en goed georganiseerd.
En niet te vergeten, heerlijk runder vlees, heerlijke kippen, en gezond vlees; om aan te bevelen.

Dat wij altijd vers vlees ontvangen

ik zou het niet weten?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, zeker, goed verzorg alles

J breider

Ben na wikken en wegen toch maar overstag gegaan. En ik kan jullie mededelen dat ik er geen berouw van heb, alles is perfect de vlees is heerlijk op smaak en het bezorgen is ook in de puntjes... Ben na wikken en wegen toch maar overstag gegaan. En ik kan jullie mededelen dat ik er geen berouw van heb, alles is perfect de vlees is heerlijk op smaak en het bezorgen is ook in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader.

Zo doorgaan.

Ga zo door

Ja zeker weten.

Jan Bosvelt

Kirsten en Huub Het vlees is heel goed en lekker mal en heel goed verpakt

Ja al tijd heel vriendelijk En ik vind het fijn dat we niet van dat hoog hollads over moet komen

Ja

Peter Steinfort Schaap

Al diverse keren vlees besteld. We hebben zelf ons pakket samengesteld.
Al diverse keren vlees besteld. We hebben zelf ons pakket samengesteld.
De kwaliteit is geweldig en wat ons steeds opvalt, het vlees krimpt niet tijdens het bakken, dus geen water toegvoegd, wat toch wel gebeurt bij vlees vangen andere kwaliteit.
Op rijd bestelen en het vlees komt gekoeld bij ons thuis.

Een heel klantvriendelijke website!

Sorry, ik weet het zo niet!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Nu we per portie kunnen bestellen, per twee of per drie kunnen bestellen.

Wim van Dijk

Onze ervaring met SEKK (na 2x een bestelling geplaatst te hebben) is ronduit goed te noemen (cijfer: 9 op schaal van 10).
De smaak van het vlees is kwalitatief hoogstaand en is zeker niet te...
De smaak van het vlees is kwalitatief hoogstaand en is zeker niet te vergelijke met de supermarkt of slagerij (ook niet met de Keurslager). Daarbij weet je als consument dat het eerlijk vlees is (en traceerbaar).
Enig minpuntje betreft een runderrollade die naar ons idee wat teveel kruidnagelkruiden bevatte (overheersend in smaak).
Voor de rest helemaal TOP, een aanrader dus ……..
(minder, maar wel verantwoord en eerlijk vlees eten)

Groet,
Wim en Yvonne van Dijk
Waddinxveen

Maatschappelijk zeer goed bezig; in alle opzichten....

Wat minder kruiden in de runderrollade zou ons inziens wat beter zijn (kruidnagel overheerste en dat is jammer)

Ikie van der Kooij

Prima bedrijf heerlijk vlees

Als ik bestel klopt het..een heerlijk en goed verpakt product.

Voor mij zijn er tot nog toe geen negatieve kanten.

Zeker weten

Wij zijn zeer tevreden ,ik probeer elke keer een vlees soort uit dat ik lang nergens kon kopen ,en het is allemaal heel lekker ,koken is mijn hobby en ik bereid het altijd met veel aandacht en... Wij zijn zeer tevreden ,ik probeer elke keer een vlees soort uit dat ik lang nergens kon kopen ,en het is allemaal heel lekker ,koken is mijn hobby en ik bereid het altijd met veel aandacht en neem de tijd ,het vlees smaakt echt naar vlees ,als nieuwe klant ben ik zeer tevreden.

De communicatie is heel goed.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeker ik heb nu meer overzicht wat ik kan bereiden omdat ik keuze in huis heb en dat is prettig .

Johan de Visser

Wij zijn best wel tevreden over het zelf samengesteld vleespakket, zowel het Rund en Varkensvlees is perfect.
Wij eten niet elke dag vlees, daarom kiezen we ook voor de betere kwaliteit vlees.

De levertijd van het zelf samengestelde pakket is vrij snel.

Jawel

Bas de Wit

Ik heb goede ervaringen met jullie bedrijf en mooi vlees en goed verpakt

het gekoeld leveren

ja