Samenstelling van het vleespakket
9.6/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10

Moniwue van zandvoort

Zeer goed vlees. Ik heb een ernstige vorm van histamine intolerantie en van dit vlees zonder antibiotica kan ik heerlijk genieten. Zeer persoonlijk bedrijf. Erg klantvriendelijk. Een dikke 10 van... Zeer goed vlees. Ik heb een ernstige vorm van histamine intolerantie en van dit vlees zonder antibiotica kan ik heerlijk genieten. Zeer persoonlijk bedrijf. Erg klantvriendelijk. Een dikke 10 van mij 😘

Vlees zonder amtibiotica.
Persoonlijke benadering.
Per stuk verpakt.
Heel erg lekker.
Levering volgens afspraak.
Direkte reacties op vragen.

Pim Rietdijk

Prima product, steekt met kop en schouders uit met wat wij gewend waren. Vragen worden prima beantwoord

Sterke punten vind ik het product zelf, de site en de mogelijkheid om je vraag te stellen aan de mensen die het meest van hun product af weten

De bezorging heeft bij ons een zeer slecht gevoel achter gelaten, kan zelfs de reden zijn dat het een eenmalig experiment blijft. Ik persoonlijk heb ook moeite met de grote en of hoeveelheid van... De bezorging heeft bij ons een zeer slecht gevoel achter gelaten, kan zelfs de reden zijn dat het een eenmalig experiment blijft. Ik persoonlijk heb ook moeite met de grote en of hoeveelheid van de porties, ben een echte vleeseter en van zoveel lekkers wil ik gerust een groter portie, maar zoals gezegd dat is persoonlijk.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ik persoonlijk wel, maar het vlees kan soms erg bloederig in zijn verpakking zitten wat niet door iedereen gewaardeerd wordt.

Reactie Samen een koe kopen:

Beste meneer Rietdijk,
Beste meneer Rietdijk,
Misschien is het leuk te weten dat uw het vleespakket binnenkort ook kunt afhalen wij de Zuivelhoeve filialen in heel Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Graag horen wij snel weer van u. Vriendelike groet Kirsten.

Daan Fousert

Een aantal keren heb ik nu via dit bedrijf vlees besteld en ik ben zeer tevreden. Wat ze beloven maken ze waar!

Goede informatie. Prachtig en kwalitatief uitstekend product.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Meer dan gemakkelijk. Je doet je bestelling en daarna volgt de rest van zelf. Zonder problemen!

jelle idzinga

Perfect, helemaal tevreden.

Zowel via de site en telefonisch uitstekend en als je iets aparts wilt...wordt het na overleg gewoon geregeld.

Momenteel geen.

Zeker

harry van der pol

Valt niet veel over te zeggen gewoon een tien plus, echt geweldig

sterke punten van aankoop tot aflevering goede afspraken

ga zo door

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

super kwaliteit, juiste porties en makkelijk verpakt met duidelijke tekst

Ellen Visser

Heel goed. Vriendelijke mensen met niet alleen aandaht voor de slacht kant maar ook voor de kant van de klant. Als het nieuwe pakket nog op zich laat wachten krijg ik een pakketje restprodukten van... Heel goed. Vriendelijke mensen met niet alleen aandaht voor de slacht kant maar ook voor de kant van de klant. Als het nieuwe pakket nog op zich laat wachten krijg ik een pakketje restprodukten van een verpakkingsdag aangeboden. Met slechte bezorging denkt men zelfs mee.

Uitleggen van het proces van vervoer beest tot slacht tot bezorging Keurige verpakking in porties die stapelbaar zijn.

Nee eigenlijk niet. Vervoer met een koelwagen maar dat zal de bezoging wel heel duur maken. Als je nu op het eind van het rijschema van de bezorger zit is het vlees niet koel meer.

ja

Vaarkamp

Makkelijk bestellen, betalen en goede levering. Ruim assortiment en eerlijk vlees. Wat wil je nog meer :-)

Ja heel gemakkelijk

Hans Stukart

Eindelijk gelegenheid gehad om met kerst het staartstuk soldaat te maken! Eerst "sous vide" gegaard en afgebakken op de houtskoolBBQ. Zo naturel mogelijk. Zout en peper, beetje gearomiseerd met... Eindelijk gelegenheid gehad om met kerst het staartstuk soldaat te maken! Eerst "sous vide" gegaard en afgebakken op de houtskoolBBQ. Zo naturel mogelijk. Zout en peper, beetje gearomiseerd met rook.... En wauw,... hier doe je het voor! Stoutste verwachtingen overtroffen, puur vlees zoals het hóórt te smaken. Zónder de akelige bijsmaak van dierenkwelling... Het kan dus wel en kost eigenlijk nauwelijks meer!

De kwaliteit, de kwaliteit en de kwaliteit zijn de 3 sterkste punten!

Niks op af te dingen!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

makkelijk genoeg, (als je ff doorhebt hoe het werkt)

Swinkels

Heel goed. Prima service, prima products.

Ik vind de porties vaker te groot. Gezien de verzuring is het beter niet teveel vlees te eten en dan is 150 gram in mijn optiek teveel.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, prima! Enkel jammer vh vele plastic.

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Marianne,
Allereerst hartelijk dank voor het prachtige cijfer, wij zijn er trots op!
Beste Marianne,
Allereerst hartelijk dank voor het prachtige cijfer, wij zijn er trots op!
De opmerking over het plastic zal snel overbodig zijn. Wij zijn druk bezig dit ernstig te reduceren en komen binnenkort met een gepaste oplossing. Wij zijn steeds bezig het gehele proces zo veel mogelijk te verduurzamen. Ik houd u daar natuurlijk van op de hoogte.
Vr.Gr. Kirsten Marsman

Willem Erné

(Bewerkt)

Zeer goed

Zeer goede kwaliteit, zeer schappelijke prijs

Inmiddels kan het vlees lokaal worden afgehaald, wat voor mij als grensbewoner in Duitsland zeer prettig is.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, vooral omdat je al enige tijd je eigen pakket kunt samenstellen.