Heel prettig
Kwaliteit vlees, verpakking top
Niet goedkoop
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Zeker. In porties verpakt top
Kwaliteit vlees, verpakking top
Niet goedkoop
Zeker. In porties verpakt top
dieren wel zijn
meer voorlichting als het bedrijf groeit of het vlees dan wel diervriendelijk blijft.
zeer
Kwaliteit vlees!
Direct bereikbaar!
Zeker
makkelijk en mooi vlees zowel de rund varkens en kip
niets is te verbeteren zo door gegaan ik kijk elke avond uit naar mijn stukje vlees
kan niet beter
Goed puur vlees, goed verpakt en koel geleverd. Prima communicatie over de levering.
Niet zo een twee drie te benoemen zeer tevreden.
Zeer gemakkelijk en verdeling verpakking in de porties die je wilt hebben is zeer gemakkelijk in gebruik.
Goed vlees
Nog nergens tegenaan gelopen wat verbetering behoeft,
Zeer gemakkelijk doordat je de meeste stukken vlees per 2 kan laten verpakken.
goede en snelle communictie
vlees is niet altijd vacuum verpakt. stikkers zitten niet altijd goed, soms op ern andere verpakking geplakt.
zeker.
- keuze uit soorten vlees,
- portiegroottes die besteld kunnen worden,
- compacte verpakkingen
- goed invriesbaar
- heerlijke smaak
Misschien meer bezorgmomenten, maar voor mij werken de huidige opties op donderdag- of vrijdagavond perfect.
Heel makkelijk, ik bestel het in porties zoals dat voor mij uitkomt en vries alles in, vlees is snel ontdooid als je zakje in bakje koud water legt.
Zeer klantvriendelijk
Zou niets kunnen bedenken
Ja, maar wil ook graag regelmatig “niet ingevroren” vlees
Dat de dieren een goed leven hebben gehad, zeer open bedrijf, je mag er komen kijken.
De boeren staan voor hun producten
Wij hebben een bbq pakket besteld, wat mij opviel, dat er niet werd vermeld hoelang de salades houdbaar zijn
Het wordt bezorgd in de aantallen die je hebt besteld en je kunt het gelijk invriezen