Samenstelling van het vleespakket
9.6/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10

Kuijpers

Goede ervaringen. Klantvriendelijk en levering op tijd!

Vlees vacuüm verpakt. Erg handig!

Ik ben alleen en moet soms nadenken om aan het bedrag te komen. Zou het niet mogelijk zijn om voor alleenstaanden een minder bedrag te vragen?

J.F.Nobbe

Snelle en perfecte bezorging. Prima verpakt en heerlijk van smaak.

De verpakking en natuurlijk de kwaliteit van de producten.

Basje7

Heerlijk vlees en prima levering.

Heerlijk vlees, goed geportioneerd.

Heel makkelijk.

Natuurlijk Maartje

Ik koop al jaren bij jullie, ik ben een kritische klant maar ben zeer tevreden over jullie. Zowel het product als de service. TOP!

Fijne informatie, je kunt je pakketten zelf samen stellen, word altijd netjes geleverd.

Heb ik niet

Ja heel makkelijk

Wout van Duijn

Prima website, goede service

Duidelijk en overzichtelijk

Ga zo door

G Bakker

Geheel naar wens m.u.v. de haas biefstuk malsheid viel iets tegen.

Duidelijk over de producten.

Maak het assortiment niet te groot.

Ja verpakking zeer goed

Cor Montagne

Door een advertentie in "Landleven" ontdekten wij dit bedrijf. De diervriendelijke benadering gecombineerd met een relatief kleinschalige opzet spreekt ons aan. Ook dat de lijnen van de producenten... Door een advertentie in "Landleven" ontdekten wij dit bedrijf. De diervriendelijke benadering gecombineerd met een relatief kleinschalige opzet spreekt ons aan. Ook dat de lijnen van de producenten met SEKK kort zijn.
Bij inmiddels vier leveringen geen enkel probleem gehad. Prettige communicatie.

De producten; geweldig goed en koel verpakt. Duidelijke beschrijving van herkomst van de producten, de plaats waar het vlees uit het dier komt, informatie over bereiding, bewaartijden. Producten... De producten; geweldig goed en koel verpakt. Duidelijke beschrijving van herkomst van de producten, de plaats waar het vlees uit het dier komt, informatie over bereiding, bewaartijden. Producten kunnen na ontvangst direct de vriezer in.
Nogmaals, gemakkelijke communicatie (klantvriendelijkheid!)

Ik kan niets bedenken!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer gemakkelijk in het gebruik; je hoeft niet meer naar de slager. Altijd genoeg in huis, ook voor onverwachte gasten.
Het vleespakket is fijn als eerste ervaring. Daarna hebben wij de...
Het vleespakket is fijn als eerste ervaring. Daarna hebben wij de producten besteld die ons het meest aanspreken.

F.M Stütterheim-van Boldrik

Het vlees wat besteld wordt is van zeer goede kwaliteit, ik kan ook een kleine hoeveelheid bestellen en dat is erg gemakkelijk voor mij omdat sinds oktober 2020 mij echtgenoot is overleden en ik... Het vlees wat besteld wordt is van zeer goede kwaliteit, ik kan ook een kleine hoeveelheid bestellen en dat is erg gemakkelijk voor mij omdat sinds oktober 2020 mij echtgenoot is overleden en ik zelf niet veel vlees eet.

vlees van hoge kwaliteit

ja zeker

Jose Cuppen

Superrr!

Mooi verpakt en lekker vlees maar vooral belangrijk,vlees zonder dierenleed,hopelijk,ik eet niet veel vlees maar als het dan zo uitkomt,dan graag op deze manier.

Ja zeker

Mijnten

Vlees van goede kwaliteit

Betere communicatie naar vragen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, goed verpakt, makkelijk in de vrieser door platte pakjes