Samenstelling van het vleespakket
9.6/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10

Diny Roos

Excellent! ‘N zeer hoge kwaliteit’s producten.
En super fijne en humane samenwerking.
Excellent! ‘N zeer hoge kwaliteit’s producten.
En super fijne en humane samenwerking.
Ook ‘n keurige nette aflevering, alles naar wens geleverd en zeer netjes verpakt, hartelijk dank voor jullie hulp en meedenken.
Tot de volgende keer.
Mvg Mevr D.E.Roos.

De unieke mens tot mens benadering.
En het de mooie kwaliteit’s producten.
En uiteraard de geweldige verpakking en vriendelijke levering.

Voor zover geen klachten.
Fijn dat jullie open staan voor aanpassen.
Mocht ik suggestie’s hebben horen jullie van ons.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut, ben ‘n zeer tevreden klant, en ook zeer wel te spreken over de bestelde producten, altijd naar believen verpakt, dus gemakkelijk te gebruiken, en in te delen. Nogmaals hartelijk dank.

whouw, wat een mooie beoordeling. Dank u wel. Groet, Kirsten

louise van eenennaam

Wij zijn fan van vanonzeboer (al toen het nog samen een koe kopen was)! bij de verbeterpunten staat nog een klein puntje

mooi vers en heerlijk vlees.

de kipkruiden bevatten mononatriumglutamaat (E621= ve tsin) en dat is een minpunt. Wij zijn allergisch hiervoor, maar het is aangetoond slecht. Het past niet echt bij een gezonde voeding.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

prima verpakt en gemakkelijk in te vriezen.

Reactie Samen een koe kopen:

Dank u voor de tip. Wij waren anders geïnformeerd en waren blij met de keuze. Omdat het natriumgehalte in keukenzout driemaal zo hoog is als in MNG zijn er voordelen voor een natrium-armer dieet als... Dank u voor de tip. Wij waren anders geïnformeerd en waren blij met de keuze. Omdat het natriumgehalte in keukenzout driemaal zo hoog is als in MNG zijn er voordelen voor een natrium-armer dieet als MNG wordt gebruikt als een smaakversterker in plaats van keukenzout.
Na uw opmerking gaan wij het wederom nader bekijken, want meer mensen weten meer. Zal u t.z.t. op de hoogte brengen. Dank u wel, groeten Kirsten

Ria Post

Prima ervaring. Ik ben maar alleen dus ik doe er best lang mee.
Vandaag de hele kip (gratis) gekregen, gekookt om ragout mee te maken

De verpakking

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel gemakkelijk, het is geseald dus ook in water te ontdooien als je het bent vergeten uit de vriezer te halen

Wilma

Prima vlees, prima bezorging.
Ga weer bestellen, dus.....

Goed vlees, van gezonde dieren

Geen?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel fijn zijn de porties in vacuüm verpakt.

M.L. ten Veen

Onze ervaringen zijn erg goed, Het vlees is van een zeer goede kwaliteit en smaakt beter. Wegens een misverstand, hebben wij een keer het verkeerde pakket ontvangen en de week erop het pakket... Onze ervaringen zijn erg goed, Het vlees is van een zeer goede kwaliteit en smaakt beter. Wegens een misverstand, hebben wij een keer het verkeerde pakket ontvangen en de week erop het pakket dubbel. Na telefonisch contact, hebben wij dit met uw bedrijf tot volle tevredenheid van beide partijen opgelost.

Goede oplossingen.

Andere touwtjes om de rollades

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, alleen de touwtjes om de kiprollade zijn niet prettig.

Reactie Samen een koe kopen:

Inderdaad Marjolein, dat weet ik nog.... over de wet van Murphy gesproken :)
Inderdaad Marjolein, dat weet ik nog.... over de wet van Murphy gesproken :)
Ja we hebben het keurig met elkaar kunnen oplossen. Inmiddels al een aantal keren besteld en toch nog steeds aan het genieten, toch?

Henk ten Hoopen

Geweldig

De producten

Geen opmerking

Ellen Scholten

Altijd perfect vlees, en goede service

Komt afspraken na. Goed gekoelde levering en op het afgesproken tijdstip.

H. Kaats

Ik koop nu sinds een paar jaar mijn vlees hier en dat is nog nooit tegengevallen. De smaak is als vroeger bij Oma thuis, Heerlijk! De vergeten vleessoorten zijn een echte aanrader .

Assortiment, kwaliteit , op tijd leveren en zelf je pakket kunnen samenstellen

Geen , ga zo door

Jazeker

Reactie Samen een koe kopen:

Dank voor de mooie reactie, dat is precies wat het is. De kwaliteit van het vlees uit oma's tijd.... toen vlees nog gewoon was wat het dier ons gaf, PUUR!

Marco Dogge

Zeer goed

Gewoon goed vlees

Diana Hogendorp

Geweldig dat een bedrijf als deze bestaat!

Super lekker vlees!

Nvt