Samenstelling van het vleespakket
9.6/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10

Co van Dansik

Voldoet in alle opzichten. Het h eerlijke vlees, de verpakking en de bezorging. We eten niet veel vlees, maar gaan hier mee door.

Ja

E.Dekker

Prima ervaring

Goed vlees

Ik wil graag weten hoe u omgaat met de koeien, waar het gaat om melkproductie

Ja

Manon

Kwalitatief goed vlees en uitstekende service.

Fijn dat het vlees in meerdere formaten beschikbaar is zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Vlees met zeer goede smaak. Altijd zeer zorgvuldig verpakt en ver, onden.

Ik mis in het nieuwe foldertje het overzicht waar welk vleesstuk vandaan komt. Ik vond dit zeer informatief en handig.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, en ook een snelle doorlooptijd tussen bestelling en bezorging.

Rosa Romeyn

Een van de beste bedrijven!

Eerlijk, duurzaam en van deze tijd (en de toekomst)

Heel!

Gelling

Niet wat ik ervan verwacht

Je kunt zelf pakketten samenstellen

Smaak is ok, echter de geprepareerde zaken(hamburgers, verse worst etc. zijn voor ons te zout. Suprême snijden van de kip, lastig met dat vleugeltje, gaart niet echt makkelijk. Speklappen ronduit... Smaak is ok, echter de geprepareerde zaken(hamburgers, verse worst etc. zijn voor ons te zout. Suprême snijden van de kip, lastig met dat vleugeltje, gaart niet echt makkelijk. Speklappen ronduit slecht gesneden. Als je in staat bent een speklap van 5 cm breed aan de ene kant 2 cm dik te snijden en aan de vleeskant 2 mm. heb je of nog nooit een mes vastgehouden of een fles jenever op.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Niet meer gemak dan naar de slager gaan

O. Brouwer

Heerlijk vlees, maar helaas af en toe wat gevallen steekjes

Kwaliteit van t vlees

Klantenservice. Geeft geen antwoord of vergeet terug te koppelen als er collega’s geraadpleegd moeten worden.
En, grootschaligheid betekent kennelijk onzorgvuldigheid: paar keer hompen...
En, grootschaligheid betekent kennelijk onzorgvuldigheid: paar keer hompen rundvlees gekregen, ipv mooi ( biefstuk) lapje.

Zeker

Reactie Samen een koe kopen:

Ja, kan gebeuren toch. Ondanks iedere weer onze maximale inzet, kan er een keertje iets mis gaan. Vervolgens gaat het er dan weer om hoe wij het oplossen... Denk dat we dat keurig doen.

Gerrit

De kwaliteit van het vlees is erg goed. De bestelling wordt goed verpakt en gekoeld afgeleverd. Over aflever moment wordt je goed op de hoogte gehouden.

Naast informatie over het bestellen, is er ook informatie over de bereidingswijze.

Bij de eerste keer bestellen was niet meteen duidelijk dat je ook moet aangeven per welke hoeveelheid verpakt moet worden.

Ja.

Rinie de Vries

Echt smakelijk vlees

snelle bezorging en in de grootte van verpakking naar keuze

lekker zo doorgaan

zeker

Anne

Super ! Dit is al de 3e keer dat we hier vlees bestellen en zijn uitermate tevreden. Heerlijk vlees met een overheerlijke smaak ! Heb zelfs een pakket voor onze zoon bij besteld want ook hij proeft... Super ! Dit is al de 3e keer dat we hier vlees bestellen en zijn uitermate tevreden. Heerlijk vlees met een overheerlijke smaak ! Heb zelfs een pakket voor onze zoon bij besteld want ook hij proeft het verschil. Goede samenstelling, mooie porties en heerlijke smaak !

Heerlijk vlees

Graag nog een mailtje ontvangen wanneer het pakket verzonden wordt. Ergens heb ik ooit gelezen dat je de vriezer 's ochtends best kouder kan zetten maar dat kan ik helaas niet terugvinden. We worden... Graag nog een mailtje ontvangen wanneer het pakket verzonden wordt. Ergens heb ik ooit gelezen dat je de vriezer 's ochtends best kouder kan zetten maar dat kan ik helaas niet terugvinden. We worden keurig op de hoogte gehouden van de verkoop, slachting, rijpen maar dan ook nog graag een mailtje van de verzending. De mail van trunckers komt altijd pas veel later in de middag. Gewoon dus een reminder van de vriezer kouder zetten en dat het pakket inderdaad die dag komt.
Verder is alles super !

ja

Kops

De kwaliteit van het geleverde vlees is van hoge kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden. De verpakking is zeer zorgvuldig en het vlees komt goed koud aan.

De kwaliteit die vooral tot uiting komt in de smaak van het product is een van de belangrijkste punten voor ons. Ook de circulariteit van het product, eigen voedsel van eigen bodem, is voor ons van... De kwaliteit die vooral tot uiting komt in de smaak van het product is een van de belangrijkste punten voor ons. Ook de circulariteit van het product, eigen voedsel van eigen bodem, is voor ons van belang.

Wij hebben geen verbeterpunten. U bent altijd telefonisch of per mail toegankelijk.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

De porties zijn goed afgestemd op 1 à 2 personen wat voor ons van belang is. Heerlijk dat er nu ook vleeswaren bij zit.